Inedit pe arena „Francisc Neuman”: Niciun corner la UTA – Voluntari și – totuși – meciul s-a deblocat dintr-o fază fixă

UTA a trecut cu 2-0 de FC Voluntari în cadrul etapei a 6-a a Ligii I la fotbal, cei doi antrenori, foști fundași de meserie, punând mare preț pe fazele fixe. „Roș-albii” chiar au deblocat partida în urma unui moment fix, o lovitură liberă bătută de Roger, „corectată” de Passaglia pentru „capul” câștigător al lui Miculescu. Altfel, lovituri de colț nu au existat, un fapt foarte rar întâlnit în meciurile de fotbal.

„Știam că o astfel de partidă e greu de câștigat și că vom avea nevoie de o mai mare eficiență în fazele fixe, iar o astfel de fază a deblocat meciul. În partide echilibrate, în fața unei echipe ce se apără bine pe atacul nostru, astfel de momente fixe sunt importante”, spunea Laszlo Balint după meci. „E o problemă pentru noi golul din fază fixă. În plus, sunt supărat că avem deja 10 goluri luate, e foarte mult. Eu țin mult la organizare defensivă și nu este normal ca să primim în șase etape 10 goluri, mai ales că am în apărare doi jucători cu mare experiență. Nu mă refer doar la fundași, ci la toată echipa. Toți trebuie să ne apărăm bine, să fim agresivi, să recuperăm repede baloane, să fim atenți la greșelile personale, acestea sunt lucruri pe care trebuie să le reglăm repede”, puncta și Liviu Ciubotariu, antrenorul „roș-albilor”.

Revenind la Balint, acesta a fost extrem de inspirat la schimbări. Roger a fost implicat în ambele goluri, iar Dangubic a pasat decisiv la reușita de 2-0 a brazilianului. Ambii au intrat pe teren văzând cartonașul galben din partea lui Horia Mladinovici, „centralul” din București anulându-l pe cel al lui Roger după ce a fost informat că atacantul croat a fost cel care a intrat pe teren înainte ca Antal să pășească în afara lui și nu coechipierul lui. Dacă Mladinovici nu anula avertismentul, ar fi fost o premieră pentru fotbalul mondial, ca ambii fotbaliști veniți de pe bancă să fie „îngălbeniți” înainte de a se relua partida.

0
0

Articolul Inedit pe arena „Francisc Neuman”: Niciun corner la UTA – Voluntari și – totuși – meciul s-a deblocat dintr-o fază fixă apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*