Inima lui George Țucudean e din nou greu încercată, mama sa s-a stins din viață!

Tragedie în una dintre cele mai cunoscute familii din sportul arădean. Corina Țucudean, soția lui Marius Țucudean, fotbalist al UTA-ei în anii ’80-’90 și mama lui George Țucudean, fost internațional și de cinci ori câștigător al campionatului României, a decedat astăzi în urma unei boli incurabile. Totodată, Corina Țucudean era fiica lui Gheorghe Cozma, unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din Arad, patronul firmei Cotta Internațional.

Corina și Marius Țucudean mai au și o fiică, pe Miriam, dar în lumina reflectoarelor a ajuns George. Puternicul vârf s-a remarcat cu cele 66 de goluri la nivelul Ligii I în 188 de prezențe în tricourile celor de la Dinamo, FCSB, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, Viitorul Constanța și CFR Cluj, dar și cele trei reușite în tricoul naționalei mari în zece meciuri disputate.  George Țucudean și-a agățat ghetele în la doar 29 de ani, din pricina problemelor cu inima. În aceste zile, inima îi este din nou încercată pentru că se desparte defintiv de mama sa, care – totuși – a avut bucuria să-și cunoască cei trei nepoți.

Dumnezeu să o odihnească în pace și sincere condoleanțe familiei Țucudean și Cosma!

FOTO: George Țucudean (Facebook)

0
0

Articolul Inima lui George Țucudean e din nou greu încercată, mama sa s-a stins din viață! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*