Inițiativă lăudabilă! 163 de cărți au fost donate bibliotecii Liceului Teoretic ”Coriolan Brediceanu”

Zilele trecute fondul de carte al bibliotecii Liceului Teoretic ”Coriolan Brediceanu” s-a îmbogățit cu 163 de titluri de cărți și publicații din literatura clasică și lucrări despre muzică / biografii ale unor nume cunoscute din muzica clasică.

”Fondul de carte a fost donat de doamna avocat lect. univ. dr. Speranța Daniela Maria Georgescu-Bona, absolventă a liceului nostru din promoția 1980. Îi mulțumim, cu respect, pe această cale, și îndemnăm elevii noștri, la revenirea la cursuri, să viziteze biblioteca pentru a-și alege, după gusturi, noi surse de informație și inspirație. De asemenea, mulțumim doamnei prof. Teodora Popescu, care a facilitat această lăudabilă inițiativă”, transmite Alina Udrescu, bibliotecar la Liceul Teoretic ”Coriolan Brediceanu”.

Volumele le vor fi de mare folos elevilor liceului care, indiferent de vârstă, doresc să aprofundeze diverse teme ori materii predate la clasă, îmbogățindu-și astfel cultura generală.

Articolul Inițiativă lăudabilă! 163 de cărți au fost donate bibliotecii Liceului Teoretic ”Coriolan Brediceanu” apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*