Înlăturat de la Crișul, Dani Cherecheși devine noul director sportiv al Devei: „Onorat de colaborarea cu o grupare de tradiție și Fane Nanu, ne batem pentru locul 2!”

La nivelul ligilor inferioare, rare sunt exemplele în care „oficialii” cluburi provin din alte județe. Deva, de exemplu, reședința județului Hunedoara a apelat la un director sportiv din Chișineu Criș pentru echipa de fotbal ce evoluează în eșalonul terț. După schimbarea administrației locale în orașul de pe Crișul Alb, Daniel Cherecheși și-a pierdut postul de manager general la clubul sportiv, însă rămâne în fenomen la CSM Deva, formație ce o cupă locul 6 în C7, la 16 puncte de primul loc (Șelimbăr) și 5 de ocupantele poziției secunde, Gaz Metan II și Gilortul Tâgu Cărbunești.

Fostul șef al liderului seriei a VIII-a a Ligii a 3-a își va intra în pâine din primele zile ale anului următor, având și un obiectiv important, alături de Ștefan Nanu, antrenorul formației de la poalele Cetății. „Îl cunosc pe Fane Nanu de la întâlnirile comune cu reprezentanții echipelor de Liga 3-a și, după ce a aflat că am plecat de la Crișul, mi-a propus să colaborez cu el la Deva. M-a prezentat autorităților locale, conducerii clubului și am bătut palma pentru un  contract de director sportiv. Le mulțumesc și sunt onorat de această colaborare, Deva e unul dintre cluburile de tradiție din românia, convins că vom face lucruri frumoase. Dacă primul loc în clasament e ca și acontat de Șelimbăr, pentru locul 2, ce duce și el la barajul de promovare în Liga 2-a, lupta e deschisă și intrăm și noi în ea. Am făcut deja o listă cu achiziții, ne-am dori 4-5 jucători, o să profit de relațiile mele făcute în fotbalul din Vest și nu numai pentru a alege numele corecte, ce ne pot ajuta în lupta la vârf. Condiții de performanță există la Deva, s-a făcut și un teren sintetic lângă cel principal, care a fost reabilitat, dar pe care nu se va putea juca decât din vară. Rămânem să ne disputăm meciurile de acasă la Simeria, iar din sezonul următor să revenim acasă, sperăm noi într-un eșalon mai bun”, ne-a declarat Cherecheși, care a și legat amicale pentru luna februarie cu echipe din județul Arad, Șoimii Lipova și Unirea Sântana, dar și timișenii de la Ghiroda.

De altfel, acesta se va muta cu familia la Deva și asta pentru că soția sa, Bianca Cherecheși, a semnat cu echipa de handbal de Divizia A din oraș, cu care – de asemenea – are ca obiectiv promovarea în Liga Florilor. Extrema născută în județul Neamț a și debutat pentru devence la turneul de la Sfântu Gheorghe cu victorii pe linie, trei la număr.

0
0

Articolul Înlăturat de la Crișul, Dani Cherecheși devine noul director sportiv al Devei: „Onorat de colaborarea cu o grupare de tradiție și Fane Nanu, ne batem pentru locul 2!” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*