Înscrieri gratuite! Televiziune pentru copii și Ateliere de dezvoltare a creativității, la Clubul Copiilor Lugoj

Clubul Copiilor invită micii lugojeni să ia parte gratuit la două activități de vacanță inedite ce vor avea loc în perioada imediat următoare.
Mereu în sprijinul elevilor care vor să exploreze cât mai multe și mai diverse activități extrașcolare educative și distractive, instituția organizează pe tot parcursul anului ateliere și cercuri pentru toate gusturile.

În ultima lună a îndrăgitei vacanțe de vară, Clubul Copiilor, alături de Asociația Smart Kreativ, face înscrieri pentru ”ArtHobby”, ateliere de dezvoltare a creativității destinate copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, sub coordonarea profesorilor Simona Berghin și Tiberiu Olah. Participanții vor fi împărțiți în două grupe de activitate, respectiv Grupa 1 în perioada 9-13 august și Grupa 2 între 16 și 20 august.

Sunt disponibile câte 30 de locuri pentru fiecare grupă, iar programul va fi unul foarte atractiv pentru copii. De luni până miercuri, participanții vor începe ziua cu 30 de minute de mișcare, de la ora 9.30, iar începând cu ora 10 este programată ora de muzică – orchestra tuburilor colorate. De la ora 11 începe atelierul de creativitate, care cuprinde activități de modelaj, împletituri din ratan, pictură, desen și multe altele. Ulterior, de la 12.30, urmează o jumătate de oră de jocuri și concursuri interactive. Zilele de joi încep la 9.30 cu ora de muzică – orchestra tuburilor colorate, apoi urmează vânătoarea de comori, între 10.30 și 13. Vineri, între 9 și 14 copiii își vor petrece ziua la Nădrag, o escapadă în natură cu picnic, jocuri și concursuri în aer liber.

Pentru copiii pasionați de tehnologie, fotografie și video, dar și cei cărora le place să scrie sau se simt grozav atunci când să află în centrul atenției, Clubul Copiilor lansează KidsTV – televiziunea copiilor lugojeni, activitate desfășurată în perioada 9 – 20 august, cu sprijinul Consiliului Local Lugoj și al Asociației Smart Kreativ. Participanții, care trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 11 și 18 ani, vor avea prilejul să învețe cum se redactează și se prezintă o știre de televiziune, vor realiza interviuri și vor prezenta emisiuni, dar mai ales vor scăpa de trac exersând vorbitul în fața camerei de filmat. Totodată, tinerii vor avea ocazia să învețe și câteva elemente tehnice de filmare, dar și cum se realizează montajul video profesional. Activitatea KidsTV – televiziunea copiilor lugojeni este coordonată de prof. Silviu Boian.

Înscrierile la oricare dintre activitățile desfășurate de Clubul Copiilor Lugoj se fac la sediul instituției, pe strada Comuna din Paris, numărul 5, dar și prin intermediul paginii de Facebook cu același nume. Locurile disponibile sunt limitate.

Articolul Înscrieri gratuite! Televiziune pentru copii și Ateliere de dezvoltare a creativității, la Clubul Copiilor Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*