Înscrieri la ”Slăbești și câștigi” până în 26 aprilie

Smartfit organizează competiția intitulată „Slăbești și câștigi” și se adresează timișorenilor care doresc să facă o schimbare în stilul lor de viață. Concursul se desfășoară pe o perioadă de trei luni, iar înscrierile se fac între 16 și 26 aprilie, la recepțiile celor trei locații: Smartfit Studio 1 (Bd. Cetății, colț cu Calea Torontalului), Smartfit Studio 2 (Calea Buziașului numărul 11) și Smartfit Studio 3 (Calea Șagului, nr. 100).

Prin acest concurs, Smartfit dorește să sprijine persoanele care simt nevoia de a face o schimbare în stilul lor de viață. Locurile sunt limitate, iar alegerea participanților se face prin tragere la sorți. Acest concurs include un program gratuit, timp de trei luni, cu un antrenor personal. Acesta presupune o schemă de antrenamente bine structurată, un plan nutrițional personalizat și consiliere nutrițională, pe întreaga durată a concursului. Participanții vor fi monitorizați și evaluați periodic, în fiecare săptămână având stabilite obiective. În urma acestor evaluări, concurenții care nu îndeplinesc cerințele stabilite în regulament vor fi excluși din competiție.

Taxa de înscriere în competiție este de 30 RON, iar persoanele care nu au un abonament Smartfit activ, vor plăti costul abonamentului lunar Fitness Full. Pentru mai multe detalii și regulament, contactați recepțiile Smartfit sau accesați linkul evenimentului: https://www.facebook.com/events/221411421669315/.

Pentru mai multe detalii, 0768087091; e-mail: georgianaradu@smartfitstudio.ro

The post Înscrieri la ”Slăbești și câștigi” până în 26 aprilie appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*