Instituțiile de învățământ din Lugoj intră în normalitate! Încă trei școli desfășoară cursurile după scenariul verde

Cea mai mare parte dintre elevii lugojeni preferă ca orele de clasă să se desfășoare în format fizic, explicând că orele online nu pot înlocui lecțiile față în față.

Spre bucuria lor, dar mai ales spre beneficiul elevilor care nu dispun de dispozitive electronice ori internet pentru a participa activ la cursurile online, încă trei unități de învățământ, în afara celor trei anunțate anterior, vor susține orele conform scenariului verde.
Este vorba despre Școala Gimnazială Nr. 1, Școala Gimnazială ”Eftimie Murgu” și Școala Gimnazială ”Harul”. Elevii celor trei unități de învățământ vor veni cu toții la școală, indiferent de clasa din care fac parte, însă măsurile de distanțare și protecție împotriva răspândirii coronavirusului vor fi în continuare respectate cu strictețe.

Condiția principală pentru ca școlile să desfășoare orele de curs după scenariul verde este ca localitatea în care se află acestea să nu înregistreze mai mult de un caz de infectare cu coronavirus la mia de locuitori, dar totodată trebuie să asigure spațiul necesar pentru distanțarea elevilor.

Articolul Instituțiile de învățământ din Lugoj intră în normalitate! Încă trei școli desfășoară cursurile după scenariul verde apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*