Instrucție în derby-ul județean la fete: AC Piroș Security – CS Ineu 22-0 + FOTO

Diferența dintre cele două echipe de fotbal feminin a județului Arad e de la cer la pământ. Piroș Security e decisă să joace din toamnă în elită, în timp ce Ineul onorează competiția în așteptarea unor vremuri mai bune. Pe terenul „Șega”, în cadrul rundei secunde a returului ligii secunde, a fost măcel, Gigi Cameniță aliniind la start trei dintre cele patru achiziții ale iernii.

Fosta internațională, Larisa Sîrbovan a impresionat încă din primul meci. Chiar dacă a reușit „doar” trei goluri, rapidul atacant s-a aflat la originea altor reușite în dreptul echipei sale. A. Bălaș a înscris nu mai puțin 8 goluri, Olariu – 5, Usain – 3, Liheț, Chiș și Dubăț (14 ani) – câte unul Tabela s-a oprit la zdrobitor 22-0, după 9-0 la pauză, iar „leoaicele” pregătesc deplasarea de la Cluj (contra celor de la Olimpic) înainte de derby-ul de promovare cu Luceafărul Filiași, de la Arad.

„Se vede plusul de calitate pe care l-a adus jucătoarele transferate de la Timișoara în pauza competițională. Echipa arată mult mai bine ca în tur, mi se pare și mai pregătită din punct de vedere fizic, în mod normal nu cred că vom avea emoții la promovare. Oricum, intenționăm să ne mai întărim, poate chiar în această primăvară din rândul jucătoarelor libere de contract”, a spus Pavel Piroș, președintele finanțator al formației arădene.

Formații:

Piroș Security: Bărbosu – Dobrea, Liheț, Marcea, Vanu – Olariu, Chiș, Usain, A. Cociuba – Sîrbovan, A. Balaș. Au mai jucat: Vuicin, Bodnar, Nagy, Dubăț, Herbei

Ineu: Kugler – Vamanu, Covaci, Andea, Preală – Gaspar, Mihăieș, Strifler, G. Cociuba – Gruia, Muj. Au mai jucat: Crasiuc, Sebastian

Minigalerie FOTO a colegului nostru Ciprian Petcuț

0
0

Articolul Instrucție în derby-ul județean la fete: AC Piroș Security – CS Ineu 22-0 + FOTO apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*