Întâlnire de urgență la Craiova! Se schimbă gazonul de pe noul stadion?

Fapt vizibil pentru toți iubitorii fotbalului, noul stadion ”Ion Oblemenco” din Craiova, care a costat aproximativ 60 de milioane de euro, are o mare problemă: gazonul! Acest motiv corelat cu apropierea meciului amical cu naţionala Suediei, programat pe 27 martie, i-a pus însă în alertă pe olteni, iar miercuri va fi organizată o reuniune de urgenţă.

Reprezentanţii Primăriei Craiova, cei de la Compania Naţională de Investiţii, de la constructorul stadionului, de la FRF şi de la CS Universitatea se vor întâlni la stadion pentru a verifica din nou starea terenului. Dacă nu se vor primi asigurări de la constructor că gazonul se va prezenta mult mai bine peste două săptămâni, atunci se va lua în calcul inclusiv montarea unui gazon tip rulou, aşa cum este pe Arena Naţională spre exemplu.

În privința gazonului, până acum a fost aleasă o altă soluţie decât întinderea rulourilor, care din timp în timp trebuie schimbate. Constructorul spera ca iarba să prindă rădăcină, ceea ce ar fi prelungit rezistenţa terenului. Plan care până acum nu s-a realizat, iar jucătorii, indiferent că au fost cei de la Craiova sau oaspeţii, au criticat dur gazonul pe au fost obligaţi să joace.

La FRF s-a discutat inclusiv despre mutarea meciului de la Craiova pe Arena Naţională din București, dar acest lucru e aproape imposibil din cauza timpului scurt rămas până la ora meciului, iar vânzarea biletelor a început deja. Singura soluţie acum este găsirea unei variante pentru îmbunătăţirea radicală a gazonului.

CS Universitatea Craiova nu va mai juca niciun meci pe teren propriu până după partida cu Suedia. Etapa viitoare se deplasează la Ovidiu, pentru meciul cu Viitorul, după care campionatul se întrerupe pentru partidele amicale cu Israel, 24 martie, în deplasare, şi cu Suedia, pe 27 martie.

sursa: digisport.ro

Articolul Întâlnire de urgență la Craiova! Se schimbă gazonul de pe noul stadion? apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*