Intelegerea cu Stefan Nanu a picat! Pandurii Targu Jiu a adus un antrenor care a activat la o echipa din prima liga belgiana

Pandurii Targu Jiu a fost in discutii cu Stefan Nanu pentru preluarea functiei de antrenor a echipei care a retrogradat in Liga a II-a, dar cele doua parti nu au ajuns la un numitor comun.

Tehnicianul a fost pe cale sa semneze contractul cu echipa gorjeana, dar nesiguranta financiara a clubului l-a facut sa se razgandeasca.

Clubul i-a gasit deja un inlocuitor in persoana lui Mihai Teja, fostul antrenor secund al lui Mircea Rednic la Mouscron. Acesta ii va avea ca antrenori secunzi pe Dorian Gugu si Marcel Ploaie.

„Teja are un CV mai bogat ca Nanu, are si licenta PRO, a antrenat Universitatea Cluj si nationala de tineret. Nu e o alegere intamplatoare. Va semna un contract valabil pe trei sezoane”, a declarat Marin Condescu, potrivit Mediafax.

Timp de doua saptamani, Stefan Nanu a antrenat-o pe Pandurii Targu Jiu, dar conducerea clubului nu a facut niciun transfer, desi toate celelalte echipe cu pretentii la promovare s-au intarit considerabil.

„Am plecat fiindcă administratorul judiciar, domnul Emanoil Ciobanu, nu a fost de acord cu termenii contractului meu. Sunt în continuare probleme mari la Pandurii. Îi doresc succes lui Mihai Teja, dar îi va fi greu şi lui. Nu a venit niciun jucător cu experienţă şi nu mai e mult timp până începe campionatul. Sunt doar jucători de la Centrul de copii şi juniori, iar în condiţiile acestea e greu de promovat. Dacă nu vor fi aduşi şase-şapte jucători de valoare, cu experienţă, e imposibil să lupţi pentru promovare. Eu o să îmi continui proiectele pe care le am la Râmnicu Vâlcea”, a declarat Stefan Nanu.

The post Intelegerea cu Stefan Nanu a picat! Pandurii Targu Jiu a adus un antrenor care a activat la o echipa din prima liga belgiana appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*