Inter a intrat în carantină, utistul Iacob își face bagajele pentru echipa națională!

Utistul Florin Iacob, aflat iniţial pe lista adiţională a lui Mirel Rădoi pentru meciurile echipei naţionale din această lună, va face parte din lot deoarece Ionuţ Radu va intra în izolare și nu va putea onora convocarea. Clubul Inter Milano a anunțat astăzi că doi dintre jucătorii săi au fost depistați pozitiv cu Covid-19:

Internazionale Milano anunţă că Stefan de Vrij şi Matias Vecino au COVID-19, în urma testelor efectuate ieri. Cei doi jucători sunt deja în carantină. Deciziile Autorităţii Medicale din Milano:

  • Suspendă imediat orice activitate a echipei pentru patru zile, inclusiv duminică, 21 martie.
  • Meciul Inter – Sassuolo, programat pe 20 martie, nu se va mai juca.
  • Interzice tuturor jucătorilor de la Inter să răspundă convocărilor la echipele naţionale

Testele vor fi repetate luni, 22 martie, înainte de reluarea activităţii echipei” se arată în comunicatul oficial al celor de la Inter.

Concurenții lui Florin Iacob pentru un loc de titular în echipa României sunt Florin Niță (Sparta Praga) și David Lazar (Astra Giurgiu). „Tricolorii” vor întâlni Macedonia de Nord, Germania și Armenia în această lună în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

0
0

Articolul Inter a intrat în carantină, utistul Iacob își face bagajele pentru echipa națională! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*