International Alexander a dat UTA pe CSA Steaua: Holdingul arădean va sponsoriza echipa lui Daniel Oprița!

În ziua celui mai important meci al toamnei pentru UTA, cel de deseară (ora 21) cu Rapidul, de la București vine oficializarea relației dintre CSA Steaua și fostul sponsor principal al „Bătrânei Doamne”. International Alexander a devenit principalul sponsor al grupării din Ghencea, care își propune promovarea în Liga 1 la finalul sezonului următor, fiindcă în prezentul are interzis conform regulamentului pentru societățile sportive de drept public.

Din informațiile noastre, la un moment dat, Holdingul arădeanului Simion Apreutese a fost interesat și de o investiție la Dinamo, doar că datoriile  prea mari a grupării din Ștefan cel Mare a oprit totul. Până la urmă, asocierea cu brandul Steaua, formația suporterilor „roș-albaștri”, vine ca o mănușă pentru compania de transport arădeană. Pentru galeria utistă vestea e digerabilă, atâta timp cât ea e înfrățită cu cea de la CSA Steaua.

Contractul cu teamul bucureștean e semnat până în vara lui 2023, la evenimentul de prezentare  al noului sponsor fiind prezent managerul clubului Steaua, George Ogăraru, colonelul Răzvan Bichir, președintele clubului CSA Steaua și Iulian Dan, managing partner al International Alexander.

Despărțirea dintre UTA și compania de transport arădeană s-a petrecut în această vară fără nicio precizare din partea vreunei părți. Pur și simplu, noul contract nu a mai fost semnat, fiind vorba, pe scurt, de viziuni și strategii diferite în ceea ce privește viitorul apropiat al grupării emblemă a orașului.

International Alexander va asigura toate echipamentele de joc de la Academia Steaua, suport pentru perfecționarea antrenorilor la academii din străinătate, dar și suport pentru turneul internațional de copii și juniori, Cupa Steaua. Totodată, compania va asigura suport și pentru echipa de seniori a clubului care activează în Liga 2.

Holdingul are o echipă formată din aproximativ 2.500 de oameni cu activități în transport, logistică, producție și Real-Estate, fiind numărul unu în domeniu pe teritoriul României. În ultimii ani, International Alexander a fost premiat pentru stabilitate financiară, a fost compania de transport a anului în România și a primit mai multe premii de excelență în logistică.

0
0

Articolul International Alexander a dat UTA pe CSA Steaua: Holdingul arădean va sponsoriza echipa lui Daniel Oprița! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*