Internationalul roman Johan Van Heerden a semnat cu CSM Bucuresti

„Tigrii” au ambitii mari in acest sezon, iar pentru asta au adus la echipa un jucator cu nume „greu”.

Formatia din Capitala l-a transferat pe sud-africanul Johannes van Heerden. In varsta de 31 de ani, 1.96 inaltime, Johan evolueaza in linia a II-a, aportul lui la echipa fiind unul important in pachetul de inaintare al „tigrilor.

Van Heerden este un jucator cu prezente constante in echipa nationala de rugby a Romaniei, evoluand de 26 de ori pentru „stejari” si reusind sa marcheze 15 puncte. Acesta a participat la Cupa Mondiala de Rugby din Anglia in 2015, iar in 2016 si 2017 a fost desemnat cel mai bun jucator naturalizat din Romania de catre Federatia Romana de Rugby.

„Am avut nevoie de o provocare si mi-am dorit sa schimb echipa. Imi propun sa evoluez cat mai bine si sa castigam trofee. Am venit la CSM Bucuresti cu gandul ca voi lua titlul de campion. Ii cunosc deja pe cativa dintre noii mei coechipieri, am jucat cu ei si la nationala, tocmai de aceea ma astept sa ma integrez rapid. Sunt bucuros ca voi lucra iar cu Eugen Apjok, a fost antrenorul meu timp de cinci ani si il cunosc foarte bine. Acum ma simt tigru adevarat”, a spus Johan Van Heerden, dupa ce a semnat contractul cu CSM Bucuresti.

The post Internationalul roman Johan Van Heerden a semnat cu CSM Bucuresti appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*