Într-un final, Consiliul Județean Prahova a parafat contractul de lucrări pentru modernizarea drumurilor județene DJ 102K, DJ 102D și DJ 100C

V. Stoica

În cele din urmă, după ce inițial au avut intenția de a anula procedura de achiziție organizată în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, reprezentanții Consiliului Județean Prahova au parafat contractul de lucrări pentru modernizarea și reabilitarea drumurilor județene DJ 102K, DJ 102D și DJ 100C!
Potrivit răspunsului dat de Consiliul Județean Prahova, la solicitarea noastră, procedura de atribuire s-a finalizat și a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor, ofertantul câștigător fiind asocierea Coni (lider), Hydrostroy și Metabet.
Parafarea contractului ar fi putut avea loc cu mult mai devreme, chiar de la finalul anului trecut, dacă autoritatea contractantă (CJ Prahova) nu ar fi anulat într-o primă fază procedura de achiziție, așa cum am arătat într-o ediție recentă a ziarului Prahova.
Privitor la motivul selecției prin achiziție directă a unui consultant în domeniul achizițiilor publice pentru două licitații (printre care și cea menționată anterior), contra sumei de 27.000 de lei, reprezentanții Consiliului Județean Prahova au răspuns sec: “ambele proceduri au valori și complexitate ridicate”!
Asta în timp ce, conform aceleiași surse, “în prezent, în cadrul Compartimentului achiziții publice și contracte, din cadrul Direcției servicii și achiziții publice, își desfășoară activitatea 9 funcționari publici (funcții de execuție)”.
Fără alte comentarii.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*