Între Reșița și Craiova, minusurile Lipovei rămân, în mare, aceleași + Galerie FOTO

Mari diferențe între Reșița și Craiova nu s-au văzut la Pîncota, la interval de trei luni de zile. Ca și în precedenta apariție în fața propriilor susținători în fața unei pretendente clare la promovare, dar într-un alt campionat, Șoimii Lipova nu a avut știința și forța să se impună, beneficiind – e drept – și de niște arbitraje „ață”. Chiar și așa, elevii lui Flavius Sabău au demonstrat că încă nu au maturitatea necesară să abordeze partide de un anumit nivel și, până la urmă, e normal ținând cont de faptul că media de vârstă a echipei este destul de scăzută. Pe alocuri, a lipsit și tupeul pozitiv, dar se spune că, uneori, joci cât îți permite adversarul, iar FC U Craiova 1948 a arătat binișor pentru runda inaugurală, chiar pe terenul vicecampioanei din C4.

Asemănările merg mai departe și când vine vorba despre susținerea pe care a avut formația vizitatoare. Galeriile grupărilor din Valea Domanului, respectiv Bănie au umplut până la refuz sectorul rezervat susținătorilor oaspeți și au asigurat fondul sonor al partidei. Diferența s-a făcut la repertorii, bănățenii fiind ceva mai civilizați în acest sens, în timp ce oltenii au folosit destule trivialități ieri, în Podgorie. „Juveții” s-au luat de UTA, Steaua și „clona” craioveană din Liga 1, dar, printre altele, și de patronul propriei echipe. „M..e, m..e Mititelu!” a fost una dintre scandările „alb-albaștrilor”, cu care – probabil – omul de afaceri ce o finanțează pe „Știința” de eșalon terț s-a obișnuit deja, dar pe care nu are cum să o agreeze.

În fine, destinația punctelor a decis-o Marian Stoenac, omul meciului de ieri, un fotbalist plecat de la Motru, trecut și prjn Liga 1, în tricoul  celor de la Juventus București (actuala Daco-Getica). Deși s-a transferat de doar zece zile la Craiova, lipovanii s-ar fi așteptat să-l vadă măcar vreo 15-20 de minute pe Kevin Trabalka pe teren, cu atât mai mult cu cât Bălan a fost destul de stins și și-a depus deja candidatura pentru ratarea anului în Liga 3-a.

În rest, tot răul spre bine și anume „șoimii” au tot timpul din lume să-și revină, să recupereze punctele pierdute, deși deplasarea de la Horezu se anunță de pe acum de risc maxim.

Galerie foto: Șoimii Lipova – U Craiova

 

0
0

Articolul Între Reșița și Craiova, minusurile Lipovei rămân, în mare, aceleași + Galerie FOTO apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*