Învăță-l să vorbească o limbă străină corect! Înscrie-l la cursuri de engleză pentru copii

Copiii învață engleza cu plăcere și nu percep acest lucru ca pe o obligație. Pentru ei, procesul de învățare este doar un joc, fără inhibiții sau limitări. Au o abilitate înnăscută pentru a învăța în paralel cu limba maternă și alte limbi străine. Sunt foarte dezinvolti și avizi în a descoperi cât mai multe lucruri. Dacă ai un copil, hrănește-i curiozitatea și înscrie-l la cursuri engleză copii!

 

La vârste fragede, aceștia sunt ca un burețel. Absorb ușor și în mod natural orice informație o primesc din exterior. Cam tot ce asimilează în această perioadă rămâne întipărit în bagajul lor de cunoștințe. Așa cum poate știi deja, copiii sunt foarte receptivi la învățarea limbilor străine.

De multe ori, în fața televizorului sau atunci când aud o melodie, te surprind în momentul în care reproduc anumite cuvinte, care nu sunt doar din limba maternă. Cei mici învață foarte ușor prin cântecele, desene animate, filme, jocuri și se implică cu entuziasm în activități care îi ajută să asimileze cuvinte noi.

cursuri engleza copii

De ce să îți încurajezi copilul să învețe limba engleză?

Până la vârsta de 6 – 8 ani, copilul tău se află în perioada cu cea mai bună capacitate de dezvoltare. Viteza cu care se desfășoară procesul de învățare și asimilare în această etapă este de neegalat oricât va mai învăța mai târziu pe parcursul vieții.

Fiind o limbă de circulație internațională, prin cunoașterea acesteia, copilul tău va avea șansa să comunice și cu copii din alte culturi sau să interacționeze cu oameni din diverse locuri în timpul vacanțelor în afara țării. Oriunde ar călători, se va integra mult mai ușor cunoscând limba engleză.

Cu cât îl vei înscrie la cursuri engleză copii de la o vârstă fragedă, cu atât va obține performanțe foarte bune în ceea ce privește pronunția cuvintelor și accentul, putând ajunge la nivelul de vorbitor nativ până la adolescență. Interesant este faptul că micuții reușesc să vorbească natural într-o limbă străină, înainte de a dobândi cunoștințe la fel de avansate de citire sau scriere.

La vârste fragede, copilul tău învață din plăcere, mai ales în timp ce se joacă, fără a fi inhibat de micile sale greșeli inerente. Această dezinvoltură îl va conduce spre un succes garantat.

Încurajează-l și dă-i mereu un feedback pozitiv pentru a-l motiva și mai mult.

De ce să îl înscrii la cursuri de engleză pentru copii?

Cei mici învață mai bine și devin mai motivați atunci când sunt alături de alți copii pasionați de limba engleză, în cadrul unor cursuri interactive. Atunci când leagă prietenii cu ceilalți colegi, cursul de engleză devine și un mediu de socializare, în care se simt confortabil și în siguranță. Copilul tău va avea astfel ocazia nu numai să învețe o limbă străină, ci și să își facă noi prieteni cu care să aibă pasiuni comune.

Grupele formate la cursuri de engleză pentru copii sunt alcătuite din maximum 8 – 10 cursanți, pentru ca timpul dedicat fiecărui copil să fie suficient. Lecțiile sunt bazate pe jocuri și multă comunicare, încurajând astfel lucrul în perechi sau în grup. În cadrul sesiunilor de învățare predomină elementele interactive și distractive.

Cursurile de engleză pentru copiii cu vârste între 10 – 14 ani sunt concepute și pentru a pregăti și ajuta cursanții să promoveze cu succes examenele de engleză Cambridge KET și PET, care echivalează testul de limba engleză pentru admiterea la clasa a IX-a bilingv Engleză. Aici au ocazia să învețe cum să abordeze fără dificultăți probele acestor examene.

În cadrul programului de cursuri engleză copii, micuțul tău își va dezvolta cele 4 abilități necesare în învățarea acestei limbi: vorbirea, ascultarea, citirea și scrierea, cât și vocabularul și structurile gramaticale. Progresele pe care le va face îi vor da o încredere și mai mare în propriile forțe.

Articolul Învăță-l să vorbească o limbă străină corect! Înscrie-l la cursuri de engleză pentru copii apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*