Investiție în educație! Smithfield a oferit 25.000 de lei pentru Școala Gimnazială Boldur

Elevii care învață la Școala Gimnazială Boldur se bucură de echipamente electronice noi și performante. Laboratorul de informatică al unității de învățământ a fost finalizat marți, 15 iunie, cu sprijinul Smithfield România. Prin programul de responsabilizare socială “Adoptă o școală”, în urma evaluării unui proiect scris și gândit de conducerea școlii, compania a oferit un sprijin financiar de 25.000 de lei, bani din care s-au achiziționat zece laptopuri performante, un videoproiector, două table, precum și o boxă portabilă cu microfon.

”Mulțumim frumos Smithfield România, ISJ Timiș, Rotary Club Timișoara, Universitatea de Vest din Timișoara, Primăria și Consiliului Local Boldur, Mihai Voaideș, Paul Cereanțu, ec.Ioana Bîrlad, precum și colegilor profesori și personalului administrativ, pentru implicarea în acest proiect. Împreună facem pași mici spre un viitor măreț!”, transmite conducerea școlii.

Pe parcursul anului școlar 2020-2021, Școala Gimnazială din Boldur a mai primit donații importante, extrem de necesare reconfigurării laboratorului de informatică, în prezent existând 28 de stații de lucru.

Articolul Investiție în educație! Smithfield a oferit 25.000 de lei pentru Școala Gimnazială Boldur apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*