Investiții! Complex de agrement și sală de sport modernă, în comuna Boldur

Administrația comunei Boldur se gândește și la sănătatea locuitorilor celor patru sate care formează unitatea administrativ teritorială și investește în parcuri și baze sportive.
Pe lângă cele două terenuri de fotbal de la Ohaba Forgaci și Boldur, dotate corespunzător și locurile de agrement din apropierea lor, acum se construiește și o inedită sală de sport.

Comuna Boldur va avea o sală de sport unicat în această parte a județului. Investiția, finanțată prin Compania Națională de Investiții, a fost demarată în 2020, la începutul toamnei și va trebui finalizată în luna aprilie a acestui an. Are o valoare de 6.700.000 lei.

”Lucrările sunt în grafic. Deși la multe investiții avem emoții din partea constructorului, că nu respectă termenele contractuale, la sala de sport putem să spunem felicitări firmei din Ploiești care o realizează și care, cel puțin până acum, își respectă blazonul. De săptămâna viitoare se va intra la interior cu pregătirea pardoselii pentru terenul sintetic, tribuna, părțile auxiliare, urmând ca finalul să fie alocat exteriorului cu parcare, accese, centrala termică, rezervor de apă pentru incendii de 85 metri cubi, spații verzi și multe altele. Este un model nou agreat de Compania Națională de Investiții și se întinde pe o suprafață de 160 de metri pătrați. Se construiește în Boldur, pe un teren din apropierea Căminului Cultural”, ne-a declarat Cristian Stoi, primarul comunei Boldur.

Piste pentru biciclete și aparate de fitness

În perimetrul respectiv, re­pre­zen­tan­ții administrației locale vor să dezvolte un amplu complex de agrement, cu locuri de joacă pentru copii, parc, piste de biciclete și aparate exterioare de fitness.

”Acesta a fost gândit mai ales pentru cei cu familii. De exemplu, bărbații vin să joace fotbal în sală, copiii să se bucure de jocuri și de pistele pentru biciclete, iar soțiile să poată face fitness”, ne-a mai spus edilul șef.

Edificiul va avea 105 locuri în tribune, vestiare și grupuri sanitare și va fi deschis tuturor locuitorilor comunei. În zona de est a județului, în mediul rural, mai există săli de sport la Tomești, Dumbrava, Găvojdia, Belinț, Coșteiu, Victor Vlad Delamarina și Chevereșu Mare.

Articolul Investiții! Complex de agrement și sală de sport modernă, în comuna Boldur apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*