Ioan Andone s-a decis in privinta viitorului sau: „Nu cred ca voi mai sta pe banca!”. De ce crede ca Miriuta va avea viata grea la Dinamo

Ajuns la 57 de ani, Ioan Andone nu-si face planuri sa revina la o echipa din Liga 1. Experienta neplacuta din sezonul trecut, la Dinamo, l-a convins sa-si caute echipa doar în strainatate.

In Romania nu cred ca voi mai sta pe banca. Din multe motive, vom vedea. Eu m-am întors cu tot ce stiam si a fost o greseala ca m-am intors.

Sunt deja un antrenor batran. Nu ma pot compara cu nea Mircea ca sa antrenez la 70 de ani, voi mai antrena, dar probabil in strainatate. Asta îmi doresc”, a declarat Ioan Andone, conform telekom.ro.

Fostul antrenor al „cainilor” e convins ca plecarile lui Palic, Busuladzic si Nistor au afectat-o foarte mult pe Dinamo: „Are o misiune foarte grea Miriuta. Ati vazut si aseara, nu au castigat. Au pierdut trei jucatori la mijloc si de aici pleaca totul. Cine i-a lasat sa plece inseamna ca nu se pricepe„.

The post Ioan Andone s-a decis in privinta viitorului sau: „Nu cred ca voi mai sta pe banca!”. De ce crede ca Miriuta va avea viata grea la Dinamo appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*