Ionut Negoita a marit suma! Cat cere pe clubul Dinamo Bucuresti

Actionarul majoritar al FC Dinamo, Ionut Negoita, a anuntat, luni seara, ca intentioneaza sa vanda clubul de fotbal, pretul pentru care este dispus sa il cedeze ridicandu-se la 4 milioane de euro.

„Decizia mea de a ma retrage e ireversibila. 100% aceasta e decizia mea, chiar daca in trecut am mai cochetat cu ideea insa am revenit. Pretul (n.r. — de vanzare) e unul modic, doar ca sa luam licenta am dat cateva milioane. Am decis cu sufletul cand am venit, pentru ca nu era alta solutie. Mai am sa ii dau domnului Badea (n.r. — Nicolae Badea, fostul actionar dinamovist) doua milioane de euro si eu vreau inca doua. Vreau sa ii ofer celui care vine posibilitatea de a face performanta. Eu doar in Saftica am investit un milion de euro. Cumperi un club care are Saftica, care are autocar si zeci de masini. Probabil doar partea materiala valoreaza spre patru milioane”, a spus Negoita intr-o interventie telefonica la postul citat.

„Intr-adevar, am inteles ca greseala mea e ca am preluat un club cu datorii foarte mari. Dupa aproape 5 ani petrecuti la Dinamo, cu bune si rele, nu consider ca sunt infrant. Nu am castigat campionatul, nu am facut mari minuni, dar Dinamo traieste. Nu mai pot tine toata povara asta pe umeri, eu am vrut sa salvez Dinamo. Negoita nu a insemnat niciodata Dinamo si nici Dinamo, Negoita. Nu am vrut sa fiu niciodata asimilat cu Dinamo. Cluburile ar trebui sa apartina mai multor persoane. Eu voi ramane alaturi de Dinamo cu sufletul. Daca pot face si altceva sa sustin clubul, cu mare drag. Cine vine trebuie sa preia carma lui Dinamo”, a adaugat omul de afaceri.

Acesta a adaugat ca nu va vinde jucatorii din lot in grup, dar a admis ca exista discutii cu alte cluburi pentru transferul jucatorilor Steliano Filip si Ionut Nedelcearu. De altfel, in urma cu cateva zile, Negoita a ajuns la un acord pentru cedarea fotbalistului Valentin Costache la CFR Cluj, parafarea transferului urmand sa aiba loc in pauza competitionala din iarna.

Omul de afaceri Ionut Negoita a devenit actionar la FC Dinamo in august 2012 cand a preluat pachetul detinut de Cristian Borcea. Ulterior, Negoita a devenit actionar majoritar cu 90 la suta in luna martie a anului 2013 dupa ce a achizitionat si procentele detinute de Nicolae Badea si Dragos Savulescu.

AGERPRES

The post Ionut Negoita a marit suma! Cat cere pe clubul Dinamo Bucuresti appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*