Ionut Popa, conferinta de adio la Timisoara: „Ne-am despartit in mod elegant”. Cum l-au rasfatat suporterii pe antrenor

Ionut Popa s-a despartit de ACS Poli Timisoara si a sustinut o conferinta de presa in care a explicat de ce a ales sa rupa intelegerea cu conducerea clubului.

Totodata, tehnicianul a dezvaluit faptul ca suporterii l-au rasfatat cu vorbe frumoase in ultimele zile, dar nu au reusit sa il intoarca din drum.

„Dupa meciul de la Ploiesti, am avut o discutie cu presedintele clubului. I-am spus ca nu avem forta in atac, ca nu aduce mingea in fata portii, ca am mare nevoie de un atacant. Mi s-a spus ca nu se poate, le-am zis ca in conditiile astea eu vreau sa reziliem de comun acord, asa ca ne-am despartit in mod elegant. Vreau sa le multumesc acelor suporteri care in toate aceste zile m-au asaltat cu mesaje. <Maestre>, <Excelenta>, numai asa mi-au spus.

In toata aceasta perioada, nici nu mai stiam unde e casa. Arad, apoi Timisoara, asta era traseul meu. Faceam sacrificii financiare, imi plateam singur benzina. Nu am avut nicio intelegere cu clubul sa-mi dea bani de transport, am facut-o din pasiune pentru club si din dragoste pentru fotbal, nu le-am cerut nici macar un leu” , a declarat Ionut Popa.

In ceea ce priveste postul ramas vacant la Timisoara, Ionut Popa a fost intrebat de ce fel de antrenor ar avea nevoie echipa si a raspuns in stilul caracteristic: „De unul meserias. Am acasa un tricou pe care scrie <Iasi a avut parte de doi domnitori: Popa si Cuza>”.

The post Ionut Popa, conferinta de adio la Timisoara: „Ne-am despartit in mod elegant”. Cum l-au rasfatat suporterii pe antrenor appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*