IPJ Prahova se aprovizionează cu măști de protecție și dezinfectanți de peste 100.000 de euro

V. Stoica

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova va încheia un acord-cadru (valabil 12 luni începând cu data semnării) de furnizare de materiale protecție pentru personalul din subunitățile județului, constând în măști de protecție, dezinfectanți pentru suprafețe și pentru mâini, a căror valoare este estimată la 472.000 de lei fără TVA, adică aproximativ 100.000 de euro.
Pentru fiecare lot în parte, autoritatea contractantă a stabilit criterii pentru firmele interesate să participe la deschiderea ofertelor, programată pentru luni, 15 martie.
Astfel, pentru măștile de protecție, furnizorul trebuie să prezinte o declarație de conformitate pe propria răspundere din care să rezulte că produsele sunt certificate sau identice cu cele certificate și să îndeplinească următoarele cerințe: să fie din material nețesut, mărime pentru adulți, în trei straturi, cu trei pliuri și întăritură în partea superioară, de unică folosință, prindere cu elastic și ambalate în cutii a câte 50 de bucăți. În cazul în care la recepție se constată că nu corespunde calitativ, comisia de recepție are dreptul de a refuza tot lotul.
În cazul dezinfectanților, aceștia trebuie să respecte, de asemenea, cerințele din caietul de sarcini, respectiv să aibă avize biocid de la Ministerul Sănătății și să poată fi utilizaţi pentru dezinfectarea suprafețelor, respectiv a mâinilor.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*