Irina Rus a urcat pe podiumul naţional al junioarelor, la tenis de masă

CSM Arad a fost reprezentat de patru jucătoare la Campionatul Național individual de juniori la tenis de masă: Irina Rus, Ana Barbu, Andreea Craiu și Alesia Sferlea. Rus a obţinut cel mai bun rezultat, cucerind medalia de bronz în proba de dublu feminin, alături de Denisa Urîtu, de la CS Farul Constanța. Acestea au urcat pe a treia treaptă a podiumului după două victorii, 3-0 cu Gaman/Jifcu și 3-2 cu Ioniță/Sîngeorzan. În semifinale, Rus şi Urîtu au cedat cu 0-3 în faţa perechii Mei-Roșu/Teglas.

În rest, evoluţii bune la simplu, dublu şi dublu mixt, probe unde arădencele au fost prezente, dar fără să mai reuşească podiumuri. La simplu, Craiu și Sferlea au cedat în primul tur, 0-3 cu Mei-Roșu, respectiv 2-3 cu Strună, care în Superligă joacă pentru CSM Arad, Barbu a trecut de primul tur, 3-0 cu Hila, cedând în decisiv cu Radu, în turul doi.

Irina Rus a câștigat cu 3-0 în primul tur cu Jantea, dar a pierdut cu 1-3 cu Sîngeorzan. Elena Zaharia, de la LPS Constanța, a obținut trei titluri, la individual feminin, dublu feminin, alături de Camelia Mitrofan de la Farul Constanța și dublu mixt, cu Darius Movileanu de la CSA Steaua. Eduard Ionescu l-a învins pe Andrei Istrate în finala masculină individuală, cei doi steliști făcând echipă pentru titlul la dublu masculin.

csmarad.ro

0
0

Articolul Irina Rus a urcat pe podiumul naţional al junioarelor, la tenis de masă apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*