Isac a făcut diferența în derby-ul Vestului la Under 17: ACS Poli – UTA 0-2

Fotbaliștii Under 17 ai „Bătrânei Doamne” au câștigat derby-ul Vestului în cadrul etapei cu numărul 11 a seriei de Vest a Ligii Elitelor. UTA a controlat în totalitate meciul de la Timișoara, „alb-violeții” fiind inexistenții în careul lui Costache.

Deși băieții antrenați de Sandu Gaica și-au creat ocazii încă din prima repriză, tabela a fost deschisă abia în minutul 60, prin Isac. Mijlocașul, care s-a pregătit cu prima echipă în această iarnă, a preluat elegant centrarea lui Dumitru și a trimis un voleu imparabil. Câteva minute mai târziu, tot Daniel Isac a marcat pentru arădeni, după ce a driblat doi adversari și l-a executat pe portarul advers din poziție de unu la unu cu acesta. Scor final: 0-2.

UTA U17: Costache – Haloș, Salka, Pașcu, Mohaci – Isac, Hrezdac – Dumitru, Gavrilă, Merian – Tăședan.  Au mai jucat: Nistor, Miculescu, Cocriș, Duma

După această partidă, Sandu Gaica s-a limitat la a spune pentru uta-arad.ro: „S-a jucat într-o singură direcție, am controlat meciul de la început până la final. A bătut vântul tare, am reușit să înscriem târziu, în minutul 60, dar victoria este cât se poate de clară. Gazdele nu au avut șut la poartă”.

 

4
0

Articolul Isac a făcut diferența în derby-ul Vestului la Under 17: ACS Poli – UTA 0-2 apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*