Isac, integralist la debutul în Liga 1: „Consider că am fi meritat victoria, data viitoare sper să-mi ajut și mai mult echipa”

În urmă cu o lună de zile, Damian Isac era încă pozitiv la coronavirus și se părea că debutul său în Casa Liga 1 nu va veni foarte repede. Sau cel puțin nu din postura de titular și integralist. Însă, Laszlo Balint a fost nevoit de împrejurări să apeleze la fotbalistul de 19, după ce în această dimineață a aflat că nu-l va avea la dispoziție nici pe Cristi Melinte. Și asta în condițiile în care Ilie și Erico da Silva rămăseseră la Arad.

Prin urmare, Alex Albu a coborât din linia de mijloc în apărare, iar Isac l-a acompaniat pe Roșu în centrul liniei mediane. „Sunt bucuros pentru debut, mai puțin pentru rezultat, căci consider că am fi meritat victoria. Pe lângă Mister, m-au ajutat și colegii experimentați cu destule sfaturi în timpul meciului, am simțit că am încrederea lor și am dat totul din mine. Nu pot spune că sunt în cea mai bună formă după perioada în care am stat pe margine din pricina infectării cu coronavirus, dar mă bucur că am făcut față 90 de minute pe teren. Am avut în față doi fotbaliști masivi (n.a. Pires și Addae), nu era simplu la duelurile fizice, dar cu mingea nu au fost mai buni. Cred că ne-am dominat destul de clar adversarul, cel 50-60 de minute și ar fi trebuit să câștigăm astăzi”, spune tânărul mijlocaș al „Bătrânei Doamne”.

După prestația de azi, dar și datorită faptului că e greu de crezut că vreunul dintre Ilie, Erico și Melinte vor fi apți cu Chindia, Damian Isac are șanse bune să pășească și pe iarba de pe Francis c Neuman pentru un meci pe puncte. „Știu că mai am de muncit până ce voi deveni cu adevărat un fotbalist de Liga 1, se simte clar diferența față de Liga 2-a. Dar, o să mă bat cu armele mele pentru un tricou de titular și data viitoare sper să-mi ajut și mai mult echipa. Cu Chindia trebuie neapărat să câștigăm acasă, avem un stadion frumos și trebuie să-l onorăm și cu o victorie”, a adăugat unul dintre liderii generației de 2001 crescută de Sandu Gaica la UTA.

Vă reamintim că Isac e originar din Caraș Severin și îmbracă tricoul „roș-alb” din 2016. În Liga 2-a, mijlocașul central a fost, în general, punct fix în echipa lui Laszlo Balint, în pereche cu Romario Moise, revenit între timp la Astra.

FOTO: Claudia Carp

0
0

Articolul Isac, integralist la debutul în Liga 1: „Consider că am fi meritat victoria, data viitoare sper să-mi ajut și mai mult echipa” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*