Istvan Kovacs o fluieră pe UTA cu Iașiul: Arădenii nu au câștigat niciodată cu arbitrul din Carei la centru și au marcat un singur gol!

UTA și Poli Iași au mare nevoie de puncte în această seară în duelul direct ce se va disputa pe arena „Francisc Neuman”, începând cu ora 18,45. Se anunță un meci pe muchie de cuțit, iar Comisia Centrală de Arbitri l-a trimis la Arad pe al doilea cel mai bine cotat „fluieraș” român al momentului.
Este vorba despre Istvan Kovacs, arbitru de Champions League ca și arădeanul Ovidiu Hațegan, cu care – însă – „Bătrâna Doamnă”  nu a câștigat niciodată la centru. Cavalerul fluierului din Carei i-a mai fluierat pe „roș-albi” de trei ori în Liga 2-a: UTA – CSM Râmnicu Vâlcea (0-0, octombre 2008), Internațional Curtea de Argeș – UTA (2-0, martie 2009) și Unirea Alba Iulia – UTA 2-1 (mai 2009). Regretatul Andrei Mutulescu a fost singurul utist care a marcat într-o partidă arbitrată de Kovacs, care i-a mai condus pe arădeni și în turul barajului de promovare, cu FC Voluntari. A fost 3-0 pentru ilfoveni în iunie 2016, iar golul lui Cipri Rus din retur nu a fost de ajuns pentru revenirea UTA-ei acolo unde îi este locul.
Astăzi, sătmăreanul îi va avea alături pe asistenții Alexandru Cerei, din Cluj-Napoca și pe Mihai Marius Marica, din Bistrița. Rezervă este Rareș George Vidican, din Satu Mare, iar observator de arbitri – Zoltan Szekely, din Baia Mare.
0
0

Articolul Istvan Kovacs o fluieră pe UTA cu Iașiul: Arădenii nu au câștigat niciodată cu arbitrul din Carei la centru și au marcat un singur gol! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*