Îți decorezi sufrageria? Iată 3 accesorii care nu trebuie să-ți lipsească

A te muta într-o casă nouă îți pune în față multe dificultăți. Mai întâi, trebuie să te gândești la mobila potrivită, însă totul nu se termină aici. După ce ai ales obiectele principale pentru fiecare cameră, este necesar să dai acestora o notă cât mai originală.

Sufrageria reprezintă o parte extrem de importantă a casei. Acolo primești oaspeții, care își vor forma o impresie despre abilitățile tale de gazdă. Este nevoie să fii atent la cele mai mici detalii, astfel încât să nu lipsească nimic nici pentru un eveniment cu multe persoane, nici pentru o vizită rapidă fără pretenții.

Iată mai jos câteva dintre accesoriile esențiale pentru o sufragerie care să impresioneze:

 

  • Tablourile care te vor ajuta să îți exprimi personalitatea

Prin intermediul tablourilor, invitații își vor face o impresie rapidă asupra atmosferei pe care vrei să o redea camera ta de zi. În funcție de stilul și de subiectele pe care le alegi, vei da o notă personală încăperii.

Mai mult decât atât, picturile care împodobesc pereții vor fi excelente pentru a îmbogăți conversațiile. Poți alege tablourile printate pe pânză, care sunt o variantă accesibilă și ușor de procurat.

Dacă vrei într-adevăr să îți arăți pasiunea pentru pictură, poți susține pictorii locali cumpărând tablouri autentice. O altă posibilitate, astfel încât să adaugi o notă de intimitate, este să înrămezi fotografiile favorite cu familia și prietenii tăi.

  • Plante, pentru naturalețe și distincție

Niciodată nu sunt suficiente plante în casa ta. Se pot potrivi cu orice stil, deoarece sunt extrem de versatile. Prin amplasarea lor în casă, vei aduce mai multă strălucire decorațiunilor și mobilei tale.

Pe lângă avantajele de decor pe care le oferă, o floare sau un arbust ornamental vor aduce liniște și prospețime casei tale. Dacă alegi lămpi în nuanțe calde, te vei simți totdeauna ca într-o seară de vară în aer liber. Crearea unui mic colț de natură va aduce și avantaje pentru sănătate, pentru că te vei simți mai plin de energie și vei putea să elimini stresul din viața ta mai ușor.

  • Accesorii pentru masă care vor arăta că te-ai gândit la orice detaliu

Nu doar mobila este importantă, ci și felul în care servești masa sau gustările. Permanent ar trebui să existe în sufragerie o fructieră, o zaharniță, precum și un bol sau un platou cu bomboane. Este recomandat ca aceste accesorii să se potrivească cât mai armonios cu stilul casei tale, precum și cu diferitele sărbători ale anului.

Dacă ai posibilitatea, există opțiunea de a schimba aceste obiecte în funcție de ocazie și de sărbătoare. Accesoriile cu tematică specială nu sunt doar bune cadouri pentru Crăciun, de exemplu. Ele pot fi achiziționate pentru a te asigura că accesoriile de masă se armonizează perfect la masa de sărbători.

Decorarea sufrageriei nu ar trebui să fie ceva extrem de complicat. Cu răbdare, totul poate ajunge la final să fie perfect. Pentru vizite obișnuite sau ocazii speciale, vei avea toate obiectele necesare pentru tine și oaspeții tăi.

Sursa foto: storyblocks.com

Articolul Îți decorezi sufrageria? Iată 3 accesorii care nu trebuie să-ți lipsească apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*