Iuliu Muresan, despre transferul jucatorilor Costache si Mailat: „Cred ca o sa ne ajute amandoi foarte mult”

Iuliu Muresan, presedintele formatiei CFR Cluj, a vorbit despre transferul jucatorilor Valentin Costache si Sebastian Mailat si a marturisit ca echipa se va baza pe cei doi fotbalisti si este sigur ca vor putea urma exemplul lui Cristian Manea, care a ajuns titular de drept in echipa lui Dan Petrescu.

„I-am transferat pe Costache, de la Dinamo, si pe Mailat. Chiar azi am facut actele cu Mailat si e jucatorul nostru. Am semnat pe 4 ani.

Sunt doi jucatori tineri, avem nevoie de jucatori valorosi, de jucatori care sa se incadreze la regula de U21. Cred ca o sa ne ajute amandoi foarte mult. Sunt jucatori care isi vor castiga locul in echipa netinand cont neaparat de aceasta regula. Asa cum e si Manea, care e titular de drept”, a declarat Iuliu Muresan.

In ceea ce priveste un posibil transfer al lui Adam Nemec de la Dinamo la CFR Cluj, Iuliu Muresan a recunoscut ca formatia ardeleana nu a lansat inca o oferta pentru fotbalistul slovac: „Pe Nemec nu stiu daca il aducem, cred ca nu. Cu Nemec chiar nu am discutat. Dar e un jucator pe care il respectam, un jucator bun. Dar noi acum ne schimbam putin politica de transferuri si gandirea, ati vazut ca aducem jucatori tineri, jucatori romani. O sa aducem poate si un jucator strain la iarna”.

The post Iuliu Muresan, despre transferul jucatorilor Costache si Mailat: „Cred ca o sa ne ajute amandoi foarte mult” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*