Ivan Patzaichin şi Ion Caramitru au luminat arenele sportive şi scenele pe care au urcat

Ivan Patzaichin şi Ion Caramitru, care au murit duminică, „au luminat arenele sportive şi scenele pe care au urcat”, a afirmat preşedintele Klaus Iohannis.

„Astăzi (n.n- duminică, 5 septembrie) este o zi tristă pentru ţara noastră. Ne despărţim de doi dintre cei mai iubiţi români. Ivan Patzaichin şi Ion Caramitru au luminat arenele sportive şi scenele pe care au urcat. Învingători şi strălucitori în sport şi teatru, Ivan Patzaichin şi Ion Caramitru, prin dispariţia lor neaşteptată, ne lasă de azi mai săraci, consolaţi doar de amintirea gloriei pe care au dăruit-o României prin energia, talentul, dăruirea şi eforturile lor de a fi cei mai buni. Condoleanţe familiilor şi celor dragi pentru pierderea suferită!”, a scris şeful statului pe Facebook, potrivit Agerpres.

Multiplul campion olimpic la canoe Ivan Patzaichin a decedat la vârsta de 71 de ani. El a cucerit patru medalii de aur şi trei de argint la Jocurile Olimpice.

Actorul Ion Caramitru, director al Teatrului Naţional Bucureşti şi preşedinte al Uniunii Teatrale din România (UNITER) a murit duminică, la vârsta de 79 de ani, la Spitalul „Elias” din Capitală.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*