Jaf ca în filme la Belinț! Un bancomat a fost aruncat în aer și golit de bani

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 4.30, indivizi rămași neidentificați au amplasat o încărcătură explozivă la un bancomat din localitatea Belinț.

În urma deflagrației, aparatul s-a dezintegrat iar hoții au reușit să fugă cu casetele de bani. Din primele informații se estimează că au furat în jur de 100.000 de lei.

Cu aproximativ o oră înainte, un jaf asemănător a avut loc la o agenție bancară din Arad, unde doi indivizi cu cagule, au vopsit cu spray obiectivele camerelor de supraveghere apoi au detonat aparatul de unde au sustras câteva sute de mii de lei.

Cu toate că intervalul orar este destul de scurt, oamenii legii bănuiesc că ar fi vorba de aceiași hoți.

„În această dimineață, în jurul orei 04:30, polițiștii timișeni au fost sesizați cu privire la faptul că bancomatul unei agenții bancare situat la parterul unei clădiri din localitatea Belinț, județul Timiș, a fost distrus prin explozie de către persoane necunoscute, din interiorul acestuia sustrăgându-se o sumă de bani. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, informează reprezentanții IPJ Timiș.

În cauză a fost deschis un dosar penal, iar anchetatorii urmăresc orice pistă pentru a prinde făptașii, cu atât mai mult cu cât, se pare că deflagrația a fost produsă cu ajutorul unui explozibil și nu cu gaz. Hoții au planificat lovitura, deoarece aparatele bancare tocmai au fost alimentate cu bani.

sursa foto: lugojinfo.ro

Articolul Jaf ca în filme la Belinț! Un bancomat a fost aruncat în aer și golit de bani apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*