”Jan, vei rămâne președintele care l-a demis pe Messi”!

”Dragă Jan, m-ai dezamăgit! Am crezut că ești singurul capabil să-l înfrunți pe Florentino (n.n. este vorba de Florentino Perez, președintele Realului din Madrid). N-am toate informațiile, dar sigur că puteai face mai mult, pentru a-l face pe Messi să rămână. Era cel mai important atu al Barcelonei…

Planul lui Florentino pare să fie perfect – Paris Saint Germain îl va aduce pe Messi în vestiarul său, după care Mbappe va fi liber să meargă la Real Madrid, după dorința președintelui Perez. Jan, vei intra în istorie ca președintele care l-a demis pe Messi.

Vă mulțumesc pentru încrederea de a mă pune în Comisia Espai Barca, deși nu există nicio numire sau o responsabilitate oficială, și cred că am contribuit cu lucruri pozitive. Sunt obligat, însă, să demisionez, pentru că vreau să fiu liber să-mi exprim opiniile”!

Este scrisoarea de adio a lui Jaume Llopis (foto sus), dată publicității, unul din membrii Comisiei de Spațiu de la Barcelona, prima victimă care n-a fost de acord cu plecarea lui Leo Messi. El este profesor la Școala de Afaceri IESE, a Universității din Navarra, și-și părăsește poziția consultativă de la Barcelona, supărat că președintele Clubului Joan Laporta (foto jos) nu a reușit să-l păstreze pe marele fotbalist argentinian.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*