Jandarmeria pregăteşte „operaţiunea Moreni”

Ieri a fost “un pic de agitaţie” la stadionul “Flacăra”, din Moreni, acolo unde, vineri, de la orele 15,00, vine Petrolul – liderul seriei a III-a din Liga a III-a. Chiar dacă echipa antrenată de Gabi Paraschiv a avut ieri meci în deplasare, la Aninoasa, la stadionul din Moreni a fost “desfăşurare de forţe” din partea forţelor de ordine, Jandarmeria şi Poliţia Locală din municipiul dâmboviţean făcând o şedinţă pentru pregătirea planului de acţiune la jocul de vineri!
Asta după ce la precedenta deplasare în judeţul vecin a “lupilor galbeni”, la Aninoasa, au fost incidente, forţele de ordine apelând la gaze lacrimogene pentru a potoli spiritele, câţiva dintre fanii ploieşteni fiind sancţionaţi după acele incidente, care se speră că nu se vor repeta şi la deplasarea de vineri. Marţi, jandarmii (aflaţi în fotografie în spatele liderului galeriei morenare) au identificat căile de aces şi evacuare din arenă, posibilităţile de a se ascunde materiale pirotehnice şi alte “operaţiuni specifice”.
De menţionat că, astăzi, pe masa Comisie de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal se va afla dosarul privind incidentele de la Aninoasa, dosar amânat la primul termen, pentru citarea părţilor, Petrolul riscând prima sancţiune din 2018.
Altfel, în etapa din mijlocul acestei săptămâni, echipa pregătită de Romulus Ciobanu nu a jucat în deplasarea de la Domneşti, după ce gazdele au anunţat că “le e frică” şi nu îşi asumă organizarea partidei (chirie teren, firmă de pază etc.), ploieşenii câştigând cu 3-0 la “masa verde”!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*