Jebari se pregătește cot la cot cu utiștii și va debuta, probabil, chiar împotriva fostei sale echipe: „Am ținut să se familiarizeze cu grupul”

Primul transfer al „Bătrânei Doamne” pentru stagiunea de primăvară se numește Soufiane Jebari. Conducerea „roș-albă” a oficializat transferul spaniolului cu origini marocane cu o zi înainte de ultima etapă a turului, 1-0 cu Farul Constanța. De atunci mijlocașul ofensiv se antrenează cot la cot cu noii săi colegi, ba chiar a făcut parte și din delegația arădeană ce a făcut deplasarea la Călărași, pentru disputa cu Dunărea.

Laszlo Balint a explicat și de ce a început din timp „operațiunea” de integrare a ibericului în lotul său. „Soufiane este apt și se antrenează cot la cot cu băieții. Am ținut în mod special să participe la antrenamente în această perioadă, să se familiarizeze cu grupul, să se integreze, a și făcut deplasarea cu noi la Călărași. Este un jucător pe care eu l-am văzut și îl văd zilnic, iar calitățile sale sunt certe. Dar, le va vedea toată lumea începând din returul campionatului”, a spus antrenorul UTA-ei despre noul său „decar”.

După ce UTA a oficializat transferul lui Jebari de la Csikszereda, clubul ciucan a venit și cu un comunicat în care a explicat motivele „divorțului”:

”Soufiane Jebari şi FK Csikszereda au reziliat contractul.

Datorită problemelor frecvente de sănătate din ultima perioadă, jucătorul nu a mai reuşit să se impună, iar Sufi şi FK s-au despărţit. Mijlocaşul spaniol-marocan a venit la echipa noastră în ianuarie 2017 şi, potrivit Rioting Football, a jucat de 11 ori în meciurile de primăvară din sezonul 2016-2017, de 16 ori în sezonul 2017-2018 şi 25 în sezonul 2018-2019. A purtat tricoul roşu-negru de doar 5 ori în liga a doua şi marcat de 14 ori de la sosirea sa la Miercurea Ciuc.

FK Csikszereda îi doreşte lui Soufiane Jebari sănătate bună şi îi mulţumim pentru munca depusă până acum”, a anunţat, în limba maghiară, FK Csikszereda pe site-ul oficial.

Soufiane Jebari e născut pe 24 februarie 1995 în Spania, la Barcelona și îndeplinește rolul de mijlocaș central ofensiv. A jucat pe tărâm iberic la cluburile CF Damm, Girona FC și UE Llagostera. În 2017 a sosit în România, la Csikszereda Miercurea Ciuc și, probabil, va juca pentru prima oară în tricoul UTA-ei chiar împotriva harghitenilor. Anul 2020 în Liga 2-a începe pentru UTA chiar cu o deplasare la Miercurea Ciuc, când Jebari va avea drept de joc pentru arădeni.

0
0

Articolul Jebari se pregătește cot la cot cu utiștii și va debuta, probabil, chiar împotriva fostei sale echipe: „Am ținut să se familiarizeze cu grupul” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*