Joc pe unde scurte, început cu întârziere dar și încheiat mai degrabă. FOTO: Atletico – Srbianca 2-4 în Campionatul Municipal Timișoara

Campionatul Municipal Timişoara are în program în această săptămână o nouă etapă, cu mai multe meciuri vineri, în Seria a II-a disputându-se deja în cadrul rundei a VII-a unul tare pe grabă, deși demarat cu întârziere… Atletico Timişoara – FC Srbianca Giuchici 2-4 (1-2).

Meciul a început cu o întârziere de un sfert de oră, întrucât oaspeţii au fost induşi în eroare că lovitura de începere ar fi programată la ora 16, dar nici pomeneală, chiar și așa ajungând totuși la timp cu carnetele, astfel încât partida a început la ora 15 şi 15 minute.

Prima repriză a durat însă numai 40 de minute iar cea secundă chiar doar 35 de minute, ori un meci din competițiile rezervate seniorilor are conform regulamentului durata de 90 de minute, așa încât cronometrul împărțitorului dreptății trebuie că a luat-o rău razna. Grăbiți-vă încet ar fi o vorbă de duh din vremuri când încă se mai pomenea în această societate despre puterea exemplului pozitiv.

În fine… Jocul s-a încheiat la ora… 16 şi 35 de minute, iar aşa fotbal să tot arbitrezi, chiar rar mi-a fost dat să văd aşa ceva.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 5 prin Cristian Milan și au fost egalaţi la unu în minutul 32, prin reuşita lui Daniel Brândaş. După numai un minut, arbitrul a acordat o lovitură de la 11 metri pentru un presupus henţ în careu, contestat îndelung de gazde şi transformat de veteranul Mita în stânga portarului: 1-2.

Acelaşi Mita a reuşit ”dubla” după pauză la zece minute de la reluare: 1-3. Trupa lui Cristian Dancia a redus din nou din diferenţă prin golul reuşit în minutul 63 de Valentin Iacovonea, dar scorul final l-a stabilit Milan Cristache, care a reuşit la rândul său ”dubla” în minutul 66.

Arbitri: Florin Pădurean – Alimpe Velcotă şi Cosmin Helgiu. Observator: Alexandru Onaca.

Atletico: Trabaş – Iacovonea, Cercel, Mihalka, Dancia, Olar, Buzatu, Ardel, Brândaş, Gazibara şi Rada.

Au mai jucat: Gîrba, Buţă, Popescu şi Chiriac.

Srbianca: Haidău – Nedin, Mita, Topală, Andreaş, Cionvică, Noje, Bot, Rupa, Cristache şi Gîrboveanu.

Antrenor: Adrian Şeţu.

Au mai jucat: Trăiculescu, Bălaşa şi Rigo.

The post Joc pe unde scurte, început cu întârziere dar și încheiat mai degrabă. FOTO: Atletico – Srbianca 2-4 în Campionatul Municipal Timișoara appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*