Jubiliară! Aproape 400 de cicliști din Europa și America de Sud iau startul în cea de-a zecea ediție a Cupei Max Ausnit

Federația Română de Ciclism împreună cu AO Truck Stop Lugoj și Primăria Lugoj organizează în zilele de 31 iulie și 1 august cea de-a ze­cea ediție a Cupei Max Ausnit la ciclism pe șosea.
Com­pe­tiția este una cu caracter in­ter­na­țio­nal la start urmând să fie prezenți cel puțin 365 de pasionați ai acestui sport (n.r: înscriși până în data de 28 iulie), mulți fiind din Ucraina, Re­publica Moldova, Ungaria, Fran­ța, Elveția, Serbia, Bulgaria, Germa­nia, Rusia, România, dar și de peste ocean de pe continentul american din Columbia și Argentina.

Sâmbătă, 31 iulie, va avea loc proba de contratimp pe echipe. Traseul probei de contratimp pe echipe este în lungime de 24 km, cu 33 m di­fe­rență de nivel. Traficul va fi oprit, iar startul se va da la ora 15 de pe stra­da Jabărului și se va pedala până la Ohaba Forgaci și retur.

Pro­ba de fond a Cupei Max Ausnit va avea loc duminică, 1 august. Traseul are lungimea de 125 km, cu 1500 m diferență de nivel.

Startul se va da la ora 9, de la parcarea AO Truck Stop de pe șoseaua de centură a Lugojului și se va merge către Fârdea – Făget – Margina – re­tur Fârdea – Jupani – Lugoj. Sosi­rea va fi pe Dealul Hezerișului. Concursul este dotat cu premii în valoare totală de 6.400 de euro.

Articolul Jubiliară! Aproape 400 de cicliști din Europa și America de Sud iau startul în cea de-a zecea ediție a Cupei Max Ausnit apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*