Jucătoare ploieştene, convocate la lotul naţional de handbal pentru cadete

Trei dintre jucătoarele de la CSM Ploieşti și trei dintre handbalistele de la CSȘ Ploiești au fost convocate la o acţiune a lotului naţional de Cadete (2006-2007), care se va desfăşura în perioada 13-18 aprilie.
De la CSM Ploiești vor fi prezente Enryka Bodijar (inter stânga), Bianca Iordache (pivot) şi Adela Radu (extremă stânga), primele două fiind convocate şi în luna februarie la o acţiune similară, împreună cu o altă sportivă a clubului, extrema Alexia Niţă. Adela Radu a ratat acea acţiune din cauza unei accidentări, iar Alexia Niţă nu a fost convocată acum din cauză că va fi un stagiu destinat doar jucătoarelor care sunt componente ale centrelor naţionale de excelenţă.
De la CSȘ Ploiești vor participa Bianca Ioniță, Daria Lupișca și Delia Onofrei, la stagiul de pregătire centralizată de la Râmnicu Vâlcea antrenorii Marius Dănuleţ şi Mihaela Ciobătaru selecţionând 56 de sportive de la Centrele Naţionale de Excelenţă.
Handbalistele ploieștene au dublă legitimare la CNE Sfântu Gheorghe (Bianca Iordache, Bianca Ioniță, Delia Onofrei, Daria Lupișca), respectiv CNE Râmnicu Vâlcea (Enrika Bodijar şi Adela Radu).
De menționat că și la lotul național de cadeți a fost convocat un sportiv de la CSȘ Ploiești, pentru stagiul de pregătire programat în perioada 21-28 aprilie, la Drobeta Turnu Severin, în care vor avea loc și două partide cu Serbia. Astfel, printre cei 18 sportivi convocați de antrenorul Atilla Horvath se regăsește și Eduard Gheorghe, de la clubul ploieștean.
Lotul de cadeți masculin are o evoluție bună, după o muncă începută acum 3 ani ,odată cu acțiunile Plan Talent.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*