Jucătorii de la Juventus București au prins aripi după prima victorie din acest an: „O să ne salvăm de la retrogradare”

Juventus București a câștigat vineri, primul meci din acest an, în fața echipei ACS Poli Timișoara. Partida s-a disputat în cadrul etapei a doua a play-out-ului Ligii I și s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea bucureștenilor.

Unicul gol al partidei a fost marcat de către Robert Elek, în minutul 14 al întâlnirii. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani s-a declarat bucuros pentru cele trei puncte aduse în contul echipei sale.

„Îmi găsesc cuvintele greu, pentru că am avut un an foarte greu. Am avut o accidentare urâtă. Am lipsit foarte mult, dar ne bucurăm toţi pentru această victorie. Am suferit mult, dar suntem foarte bucuroşi că am reuşit să câştigăm. Da, ştiu, n-am marcat de 10 meciuri. Echipa n-a marcat de 10 meciuri. Noi ne bucuram de această victorie, luăm totul pas cu pas şi sperăm să scoatem maximum din fiecare meci”, a spus Robert Elek, potrivit Telekom Sport.

Și portarul Virgil Drăghia este încântat după această victorie și este încrezător că echipa sa se va salva de la retrogradare: „Bucurie mare, da. Şi sperăm să continuăm cu victoriile, să ne luptăm pentru fiecare punct cum am făcut-o şi azi şi cu siguranţă, daca vom avea atât şi ne vom dori la fel de mult, o să ne salvăm. Cu această victorie ne apropiem şi mai mult de obiectivul nostru”.

Juventus București a urcat o poziție în clasamentul din play-out, cel puțin pentru moment, lăsând-o cu două puncte în urmă pe Gaz Metan Mediaș, ultima clasată. Totuși, medieșenii au cu un meci mai puțin disputat și își pot recupera penultimul loc în clasament, dacă o înving pe Concordia Chiajna, sâmbătă, de la ora 18:00.

 

 

Articolul Jucătorii de la Juventus București au prins aripi după prima victorie din acest an: „O să ne salvăm de la retrogradare” apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*