Jucatorii dezvaluie atmosfera din vestiarul lui Dinamo: „Noi l-am respectat pe Mister”

Desi s-a vorbit despre plecarea lui Vasile Miriuta de la Dinamo, la scurt timp dupa ce a fost numit in functie, jucatorii acestuia au dezvaluit care este situatia din vestiar.

Paul Anton, plecat in urma cu  putin timp la Anji, a marturisit ca atat el, cat si colegii sai si-au respectat pana acum antrenorul, indiferent ca a fost Cosmin Contra sau Vasile Miriuta si este de parere ca nu ar trebui sa existe conflicte in cadrul clubului.

”Noi l-am respectat pe Mister, indiferent cum s-a numit, atat pe Cosmin Contra, cat si pe Vasile Miriuta. intr-adevar, si cu Vasile am avut o relatie foarte buna. in primul rand, chiar daca au fost mici divergente intre Vasile si cei din conducere, toti am avut un obiectiv comun si obiectivul era de a urca cat mai sus, de a avea rezultate bune. Deci, proababil, daca au fost sau mai exista (n.r. divergente), ar trebui lasate deoparte, pentru ca asta trebuie inteles de toata lumea, conducere, antrenor, jucatori, ca ar trebui sa existe un singur obiectiv, acela de a face Dinamo din nou o echipa puternica”, a declarat Paul Anton pentru Telekom Sport.

The post Jucatorii dezvaluie atmosfera din vestiarul lui Dinamo: „Noi l-am respectat pe Mister” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*