Jucătorii și antrenorii de la Flacăra Horezu sunt optimiști că vor promova. Oficialii echipelor noastre privesc cu scepticism meciul de baraj. Reacții după stabilirea meciului adversarului nostru la baraj

verdesDupă ce s-a stabilit adversarului echipelor din Teleorman la barajul de promovare, Teresport a discutat cu o parte din jucătorii de la Flacăra Horezu, echipa de pe primul loc din Vâlcea, dar și cu antrenorii de la Rapid Buzescu și Astra Plosca. Vă prezentăm opiniile lor mai jos:

Adrian Popa, antrenor Flacăra Horezu și jucător: „E o luptă și la noi și în Teleorman pentru primul loc. Pentru câștigătoarea din Vâlcea nu va fi ușor chiar dacă e Rapid Buzescu sau Astra Plosca. La Buzescu se iubește foarte mult fotbalul. Vor fi două meciuri puternice. Avem un proiect foarte serios și vrem să facem o echipă frumoasă. Sper să fim pe primul loc la final. Avem jucători cu experiență la echipă dar și tineri, e un mixt. Echipele din campionatul din Vâlcea sunt puternice și s-a creat o emulație frumoasă aici”.

Ciprian Dinu, jucător Flacăra Horezu: „La meciurile acestea se poate schimba totul la 180 de grade că nu se știe ce se poate întâmpla. Fiecare are șansa lor deși calculul hârtiei dă pe Horezu favorită. Depinde de moment. Horezu este peste Rapid ca lot dar mai este mult până departe. Știu că la Buzescu sunt jucători de la FCM Alexandria și Turnu. Au trecut doi ani de zile de când nu am mai vorbit cu foștii colegi de la Turnu. Avem o echipă experimentată și câțiva copii la Horezu. Ar trebui să știm ce a avem de făcut în fiecare moment. Contează prima manșă, pentru că e un impact pentru ambele echipe. Noi ne dorim de mult să fim în Liga 3. Acum șansele sunt de la 60 la suta la 40 la sută pentru noi”

Bobi Verdeș, antrenor secund și jucător la Flacăra Horezu: „Nu prea știu multe despre Rapid. Am idee de ei că am jucat acolo. La ce echipă am aici nu îmi fac nicio problemă. Am făcut echipă ca să promovăm deși se pot întâmpla multe. Pentru mine este o tragere bună. Nu iau în calcul o înfrângere. E o tragere norocoasă. Pentru Horezu este o realizare foarte mare dacă promovează în Liga 3″.

Florin Răducu, antrenor Rapid Buzescu: „Mai este până să ajungem la baraj. Nu se știe în campionat ce se poate întâmpla. Vom lua și meciurile de baraj cu aceeași intensitate ca la baraj. Vom încerca să câștigăm. Conducerea ne-a spus să câștigăm seria și să mergem mai departe. Mai avem 14 jocuri. Horezu este o echipă puternică, ei sunt pe primul loc în Vâlcea unde este un fotbal de calitate, unde au mai fost echipe chiar și în prima ligă din România. Sunt convins că nu sunt slabi. Vom lua în serios fiecare meci”.

Laurențiu Lacoviște, Astra Plosca: „Nu prea știu fotbalul din Vâlcea. Nu avem nici noi, nici Rapid șanse la promovare. Sunt echipe bune la baraj. Nu suntem echipe închegate pentru baraj. Plecăm cu a doua șansă chiar dacă suntem noi, Rapid Buzescu sau Zimnicea”.

Stan Prodan, președinte AJF Teleorman: „Este o tragere la sorți bună. Echipele din Teleorman pot juca de la egal la egal cu multe județe. Într-adevăr, la Horezu s-a investit în ultima vreme. dar eu zic că nu suntem mai prejos cu nimic. Poate dacă picam cu Doljul, cu FCU Craiova, era mai greu. Eu zic că sunt șanse 50 la sută cu 50 la sută cu Vâlcea”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*