Jucătorii UTA-ei vor evolua pentru Ionuț Popa și o primă dublată contra Snagovului

Date fiind rezultatele negative ale UTA-ei în ultimul timp, conducerea echipei a luat atitudine și a dat de înțeles printr-un comunicat de presă că va interveni la nivelul băncii tehnice dacă rezultatul din meciul de duminică cu liderul nu e favorabil. Totodată, oficialii arădeni îi doresc multă sănătate antrenorului Ionuț Popa.

Mai jos aveți comunicatul clubului fanion:

„Echipa noastră a fost nevoită – din motive medicale – să abordeze ultimele etape din campionatul ligii secunde fără antrenorul principal pe banca tehnică. Absența a fost resimțită la nivelul prestației echipei.

Conducerea clubului UTA este alături de domnul Ionuț Popa, căruia îi dorim însănătoșire cât mai grabnică și revenirea alături de echipă.

Obiectivul clubului nostru, prin construcția începută în acest an, vizează sezonul următor, fără a neglija prezentul, oferind, în acest sens, o primă majorată la meciul de la Clinceni. De asemenea, la meciul cu Sportul Snagov, de duminică, echipa joacă pe o primă dublată.

Avem încredere în continuare în valoarea jucătorilor noștri și în interimatul existent acum pe banca tehnică. Însă, în cazul în care rezultatul meciului cu Snagov nu va fi unul pozitiv, sau prestația echipei nu va fi îmbunătățită, vom fi nevoiți să intervenim la nivelul acestui interimat.”

0
0

Articolul Jucătorii UTA-ei vor evolua pentru Ionuț Popa și o primă dublată contra Snagovului apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*