Jucătorul de FIFA al UTA-ei, printre cei mai buni din țară la primul Weekend League

Odată cu promovarea în Casa Liga 1, UTA a fost inclusă în cel mai cunoscut joc vitual de fotbal din lume. FIFA 21 a fost lansat pe 9 octombrie, iar cu câteva zile înainte clubul fanion al Aradului a anunțat și-a asigurat serviciile unuia dintre cei mai buni gameri de profil din România. Daniel Constantinescu îi va reprezenta pe „roș-albi” în competițiile oficiale pe care Liga Profesionistă de Fotbal le va organiza la un moment dat,, însă gălățeanul folosește numele și echipamentul UTA-ei și modul Ultimate Team, acolo unde jucătorii profesioniști de FIFA din toată lumea se duelează online pentru premii bănești importante.

„Dancos”, așa cum e cunoscut Constantinescu în comunitatea de FIFA din România, a reușit o primă performanță notabilă. A câștigat 27 dintre cele 30 de meciuri de la Weekend League și, automat, și-a deschis ușa pentru participarea la turneele pe care EA Sports le va organiza între cei mai buni jucători din lume.

”Dacă sezonul trecut mi-a luat 4 luni să devin jucător verificat şi să particip la calificările turneelor organizate de EA SPORTS FIFA, ei bine, în acest sezon a fost nevoie doar de 3 zile. We move 🔴⚪⚔ – e mesajul postat de Dancos după performanța din ultimele trei zile.

Dincolo de skilurile pe care, evident, le are, jucătorul UTA-ei a fost ajutat mult de echipa ce a reușit să și-o facă și cu ceva investiții după numai 10 zile și anume: Gulasics – Cancelo, Upamecano, Varane, Mendy – Pogba, Kante – D. Costa, Mbappe, Neymar – C. Ronaldo.

0
0

Articolul Jucătorul de FIFA al UTA-ei, printre cei mai buni din țară la primul Weekend League apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*