Judecători lipsă, la Tribunalul Olt. Cinci posturi de magistrat scoase la concurs la instanţa olteană

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt, judecătorul Florentina Stana, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că doar 21 de judecători lucrează în prezent la instanţă, schema de personal fiind de 28.

„De menţionat este faptul că această activitate bună a Tribunalului s-a desfăşurat cu un număr relativ redus de oameni şi în ceea ce priveşte magistraţii. (…) La acest moment, în schemă suntem 28 de judecători, însă funcţionăm efectiv cu un număr de 21 de judecători”, a declarat magistratul.

Aceasta a mai spus că, în luna septembrie, va fi organizat examenul de intrare în magistratură, la Tribunalul Olt fiind disponibile cinci posturi. De asemenea, aceste posturi pot fi ocupate şi prin concurs, la sesiunea din această primăvară.

„Este examen programat în toamnă şi avem alocate Tribunalului Olt cinci posturi. Va fi examen de promovare în septembrie şi sperăm să se ocupe. Anul trecut, în martie - aprilie, a fost ultimul concurs, dar nu au fost posturi scoase la concurs pentru Tribunalul Olt. Aceste posturi sunt disponibile şi pentru sesiunile de transfer din luna martie, în acest an. În situaţia în care nu se vor ocupa prin transfer - nu prea doresc colegii noştri să vină la Olt - vor fi pentru examenul de promovare de la sesiunea din toamnă”,
a mai afirmat judecătorul Florentina Stana.
 

 

 

 

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*