Judoka prahoveni, două locuri VII la Cupa Europeană de Juniori 2

Trei judoka ai CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au făcut parte din delegaţia care a reprezentat România la Cupa Europeană de Juniori 2 – „U18” de la Teplice (Cehia), competiţie ce punctează în clasamentul mondial al cadeţilor. Este vorba despre Alexandru Petre, Rareş Arsenie şi Vanessa Tolea.
Alexandru Petre s-a clasat al VII-lea la categoria 81 kg după următorul parcurs: înfrângere în primul meci, cu georgianul Aleksandre Loladze (medaliatul cu argint), apoi, în recalificări, victorii cu Benoit Hoareau (Franţa) şi Tobias Bosveld (Olanda) şi eşec în faţa germanului Lukas Ohneiser.
Vanessa Tolea a fost tot a VII-a, la categoria 48 kg, după o evoluţie oscilantă: victorie cu Maya Kochauf (Austria), înfrângere cu Alyssia Poulange (Franţa), apoi victorie în recalificări, cu Luca Veg (Ungaria), şi eşec, cu Kinga Chmielewska (Polonia).
Rareş Arsenie a încheiat pe locul IX la categoria 90 kg, după ce a trecut în primul tur de Floris Den Hartog (Olanda), dar a pierdut, apoi, cu Archil Mamulashvili (Georgia) – cel care avea să şi câştige categoria – şi, în recalificări, cu Azhdar Baghirov (Azerbaidjan).
La această competiţie au participat 371 sportivi din 28 de ţări, iar la finalul ei cei trei judoka ploieşteni, alături de alţi 170 de sportivi, au rămas în Cehia, pentru un stagiu internaţional de pregătire.
Sportivii care au reprezentat CSM-CFR-CSŞ Ploieşti la Cupa Europeană de Juniori 2 sunt antrenaţi de Gheorghe Savu (coordonator) şi Mihai Trandafirescu.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*