Junioarele U17 au început deja pregătirea pentru Turul de Elită

După ce și-au aflat adversarele la Turul de Elită la finalul lunii noiembrie, tricolorele U17 au răspuns prezent la prima acțiune de pregătire a meciurilor de anul viitor.

Timp de 5 zile, tricolorele U17 s-au adunat într-un stagiu centralizat la Mogoșoaia, unde au disputat și un joc-școală cu tricolorele mai mari, de la U19, care și ele se află în această perioadă într-un cantonament de pregătire.

Pentru această acțiune, selecționerul Irina Giurgiu a convocat 20 de jucătoare, câteva în premieră, pentru a avea la ora jocurilor de la ”Elită”cele mai bune jucătoare de la această categorie de vârstă!

Portari: Sara Câmpean (U Olimpia Cluj), Simona Sigheartău (U Olimpia Cluj), Ioana Grigoraș (CSM Pașcani)

Fundași: Noemi Vincze (U Olimpia Cluj), Cristina Botojel (U Olimpia Cluj), Edvina Ciontoș (Heniu Prundu Bârgăului), Sonia Bumbar (U Olimpia Cluj), Iuliana Negrea (U Olimpia Cluj)

Mijlocași: Roxana Mirea (U Olimpia Cluj), Daiana Oneț (Independența Baia Mare), Andrei Carmen (Dream Team București), Kincso Szekely (Heniu Prundu Bârgăului), Antonia Bratu (U Olimpia Cluj), Crina Bede (U Olimpia Cluj), Clara Roșu (Dream Team București), Ioana Bălăceanu (U Olimpia Cluj)

Atacanți: Andreea Pânzariu (U Olimpia Cluj), Emma Chongo (San Francisco Elite Academy), Iustina Lupu (Navobi Iași), Adina Borodi (U Olimpia Cluj)

Tricolorele luptă pentru un loc la EURO 2020 cu Ungaria, Rusia și Islanda

În urma tragerii la sorți pentru Turul de Elită, tricolorele vor întâlni Ungaria, Rusia și Islanda în drumul spre EURO 2020! Ultima fază dinainte de turneul final se va desfășura în Ungaria, conform următorului program:

18 martie 2020: Ungaria – ROMÂNIA, Islanda – Rusia
21 martie 2020: Ungaria – Islanda, Rusia – ROMÂNIA
24 martie 2020: Rusia – Ungaria, ROMÂNIA – Islanda

Câștigătoarele celor șapte grupe de la Turul de Elită i se alătură gazdei Suedia la turneul final, programat în perioada 9-22 mai 2020!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*