Junioarele Under 15 ale UTA-ei au debutat cu un eșec usturător, dar antrenorul Mărcuș e optimist pentru meciurile următoare!

Din postura de prim divizionară, UTA a avut obligația să angreneze o echipă junioare în competițiile oficiale, iar misiunea a căzut în sarcina profesorului Daniel Mărcuș, ajutat de Andrei Haloș.

Selecția a fost rapidă și tricoul „alb-roșu” au ajuns: Alexandra Apostroaie, Cristiana Barz, Patricia Borkics, Cristian Cladovan, Teodora Coraș, Teodora Dașcău, Roberta Gușeț, Alexandra Mogoșanu, Laura Pârv, Riana Petruț, Giulia Picu, Maya Pop, Nicoleta Turc, Ioana Toader și Selena Mocan. 

Componente ale seriei a 6-a din campionatul Under 15, alături de Juventus Timișoara, Universitaea Craiova și FC Argeș, utistele au debutat la finalul săptămânii trecute la Pitești. Eșecul a fost sever pentru arădence, 3-13, care au marcat prin Borkics, Picu și Petruț.

„A fost primul meci oficial al unei grupe nou înființată. Sunt foarte mulțumit de fete, greșeala a fost a mea legat de sistemul de joc, dar voi remedia la meciul următor unde va fi mult mai bine”, a spus Dani Mărcuș.

Fetele de la UTA vor juca tot în deplasare în etapa secundă, la Craiova.

0
0

Articolul Junioarele Under 15 ale UTA-ei au debutat cu un eșec usturător, dar antrenorul Mărcuș e optimist pentru meciurile următoare! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*