Juniorii Academiei UTA și-au făcut treaba cu vârf și îndesat în deplasările de la Satu Mare și Timișoara, iar echipele U 17 și U 16 sunt pe locuri de calificare!

Zi perfectă pentru juniorii Academiei UTA în Liga Elitelor, care la categoriile de vârstă U16 și U17 se materializează și prin urcarea pe locuri de calificare în fazele următoare. Dar, să le luăm pe rând:

Au dat 8 la Satu Mare și și-au luat biletele pentru turul eliminatoriu

Primul meci al zilei a avut loc în județul Satu Mare, unde cei mai tineri dintre utiști (U16), au fost oaspeții celor de la LPS. Lunga deplasare a fost răsplătită cu o victorie la scor, 0-8. În prima parte CovaciBokse și Ronai au marcat câte o dată, iar Bocancea (foto 1) a făcut „tripla”. Chiar dacă în repriza a doua UTA a luat piciorul de pe accelerație Popa a reușit să-și treacă și el în cont o „dublă”. Cu trei victorii, UTA a câștigat seria a 8-a a Ligii Elitelor U16 și merge mai departe în turul eliminatoriu.

UTA U16: Popescu – Ronai, Popa, Iurasciuc, Covaci, A. Cohuț, Anișorac, Mitu, Bocancea, Călin, Bokse. Au mai jucat: D. Cohuț, Aslău, Caia, Novac, Pavel. Antrenor: Bogdan Oneț.

 

Fără probleme contra ultimei clasate

În primul meci de la Timișoara, în fața celor de la LPS Banatul, juniorii mari au învins la limită: 4-1. „Roș-albii” au început bine întâlnirea cu ultima clasată și au deschis scorul prin Negoescu în minutul 12. După zece minute, în urma unui corner, Bortiș a făcut 0-2 cu o lovitură de cap din careul mic. Până la pauză, bănățenii reduc din diferență, 1-2. În partea a doua Mercioiu (foto 2) a adus liniștea prin golurile din minutele 51 și 60, ultimul în urma unui penalty.

UTA U19: Roșca – Cleuță, Popa, Bortiș, Puta, Onișor, Dănilă, Andrieș, Rotea, Mercioiu, Negoescu. Au mai jucat: Monea (54), Cira (70), Domide, Maxim, Irimia (75). Antrenori: Costel Bogoșel, Mihai Petcuț, Alexandru Țamboi.

 

Cinci goluri și un rezultat indirect pentru revenirea pe loc de calificare

La U17, UTA a învins trupa Banatului cu 5-1, consolidându-și poziția a doua în clasament odată cu înfrângerea ciucanilor la Cluj, cu Universitatea. Timișorenii au deschis repede scorul, în minutul 5, dar Cristi Mihai (foto 2) a egalat după numai două minute. Meciul a fost tranșat în prima parte, PopSarkozi și din nou Mihai pentru un liniștitor 1-4 la pauză. În partea a doua, UTA a mai marcat doar o dată, prin Lingurar în minutul 89.

UTA U17: Blaga – Sarkozi, Opriș, Roșu, Codrea, Șerengău, Bulza, Pop, Mihai, Nagy, Pășcălău. Au mai jucat: Lingurar (72), Varga (72), Boiț (78), Botoroagă (78), Babiciu (81). Antrenori: Dinu Donca, Adi Ungur, Ștefan Boros.

Miercuri, juniorii Academiei UTA de la U19 și U17 se reîntorc în județul vecin pentru derby-urile cu ASU Poli.

0
0

Articolul Juniorii Academiei UTA și-au făcut treaba cu vârf și îndesat în deplasările de la Satu Mare și Timișoara, iar echipele U 17 și U 16 sunt pe locuri de calificare! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*