Juniorii I de la CSȘ Lugoj s-au calificat în finalele Cupei României și Campionatului Național

Luptătorii grupelor mari legitimați la Clubul Sportiv Școlar Lugoj, aparținând ambelor stiluri (greco-romane și libere), au participat săptămâna trecută, în perioada 19-21 martie, la calificările rezervate juniorilor I (18-20 ani) pentru finalele Cupei României și Campionatului Național.
Competiția a fost găzduită de sala polivalentă din Constanța și a reunit 340 de sportivi. Clubul de pe Timiș a participat cu o delegație formată din șase sportivi, îndrumați la colțul saltelei de profesorul Avrămuț Todorescu la stilul greco-romane și Ionuț Eneșca la lupte libere.

Cea mai bună evoluție a avut-o Otniel Ritter, care s-a clasat pe prima poziție la 67 kg, la stilul greco-romane. Podiumul a fost completat de David Ritter, care s-a clasat al doilea la 63 kg și Amadeo Ilcău, locul trei la 74 kg.

La lupte libere s-au remarcat Ritter Daniel, care a fost al doilea la categoria 61 kg și Ionuț Suclea, care a ocupat poziția a treia la 79 kg, iar Adrian Szilagyi s-a clasat pe locul nouă.

Toți luptătorii s-au calificat la finalele Cupei României și Campionatului Național. Finala Cupei României de juniori este programată în 8-11 aprilie.

“Rezultatele sunt mulțumitoare, se putea și mai mult, dar am hotărât să nu forțăm pentru a proteja sportivii de accidentări. Ei trebuie să atingă cea mai bună formă și să dea totul în finala Cupei României, unde sperăm la o clasare cât mai bună”, a precizat profesorul Ionuț Eneșca, de la secția de lupte libere a CSȘ Lugoj.

Luptătorii de la grupele de cadeți ale CSȘ Lugoj vor participa la sfârșitul săptămânii, în intervalul 26-28 martie, la finala Cupei României, ce va avea loc la Pitești.

Pentru Lugoj vor lupta Denis Mihuț, la 60 kg și Andrei Magu, la 80 kg, la lupte greco-romane, apoi Bernardo Szilagyi, la 51 kg, Alex  Șchiopulescu, la 51 kg, Răzvan Aduculesei, la 92 kg, la lupte libere și Raluca Ștefanovici, la 57 kg și Crina Popovici, la 61 kg, la lupte feminine.

Articolul Juniorii I de la CSȘ Lugoj s-au calificat în finalele Cupei României și Campionatului Național apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*