Juniorii U17 ai „Bătrânei Doamne” o atacă pe FCSB pentru un loc în finala Ligii Elitelor: „Pregătiți sută la sută!”

Academia UTA este din nou prezentă în „careul de ași” la nivel de național prin grupa de 2004-2005. În meciul de acasă cu CFR Cluj, băieții antrenați de Dinu Donca, Adi Ungur și Ștefan Boroș au luat punctul ce i-a dus în semifinala cu FCSB.

Acest duel începe chiar mâine, 25 mai, de la ora 12, pe terenul „Motorul”. Bucureștenii sunt antrenați de sătmăreanul Dacian Nastai și au câștigat Seria de Est a Ligii Elitelor U17 la 5 puncte în fața Viitorului lui Hagi. Aceștia au fost liniștiți înaintea ultimei etape, și-au odihnit titularii și mâine încearcă să ia o opțiune la calificarea în finală. „Obiectivul ni l-am atins deja prin această calificare în semifinală, tot ce urmează de acum înainte e un bonus pentru noi. Și când spun noi mă refer în special la fotbaliști, care, iată, au ocazia să-și măsoare forțele cu cei mai buni fotbaliști din țară la vârsta lor. Din ce am văzut, FCSB este o echipă de posesie, solidă, bine antrenată de domnul Nastai, dar sunt sigur că ne vom putea ridica la nivelul ei. Chiar dacă am jucat în urmă cu 3 zile un meci important, solicitant, suntem 100% pregătiți să jucăm această semifinală. Nu avem fotbaliști cu probleme medicale, am și făcut o recuperare bună după jocul cu CFR și ne dorim să câștigăm mâine. Până la urmă reprezentăm Academia UTA, avem o prestanță și trebuie să dăm totul pentru culorile acestui club de mare tradiție în România”, ne-a spus Ștefan Boroș, membru al staffului tehnic al UTA-ei U17.

Clubul arădean va fi pregătit să respecte întocmai noul protocol dat de autorități, cu privire la intrarea publicului în tribunele arenei „Motorul”, însă e greu de crezut că va fi o prea mare afluență ținând cont de faptul că partida e programată la miezul unei zile lucrătoare. Ca un fapt inedit, printre adversarii de mâine ai arădenilor se află și David Petruț, fundașul central crescut chiar de Dinu Donca de mic copil la grupa ce reprezintă astăzi UTA.

Meciul retur dintre cele două formații va avea loc sâmbătă, la baza sportivă ARCOM din București, tot începând cu ora 12. Învingătoarea acestei duble” va juca finala cu câștigătoarea duelului dintre Universitatea Craiova și Viitorul Constanța.

0
0

Articolul Juniorii U17 ai „Bătrânei Doamne” o atacă pe FCSB pentru un loc în finala Ligii Elitelor: „Pregătiți sută la sută!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*