Juniorii UTA-ei au jucat trei reprize în restanțele cu Gazul, doar una a fost câștigătoare!

Astăzi, pe terenul din Sânnicolau Mic, în cadrul Ligii Elitelor U19 și U17, Academia UTA a primit vizita celor de la Gaz Metan Mediaș. Meciurile erau restanțe din etapa a 3-a, atunci când UTA a avut câțiva jucători la loturile naționale și a amânat totul.

Nu se regăsesc: UTA U 19 – Gaz Metan Mediaș 0-2

La juniorii mari, prima repriză a fost echilibrată, cu două bare de fiecare parte și încă două – trei ocazii în dreptul UTA-ei. La reluare, cei de la Gaz Metan au intrat mai bine în joc și în 7 minute au pecetluit soarta partidei. Ursu a profitat de găurile din defensiva gazdelor și a reușit o „dublă” în minutele 49 și 52. 0-2, scor la care s-a și încheiat disputa. Formația „roș-albă” rămâne cu 3 puncte din 12 posibile, deși astăzi a avut întăriri de la prima echipă, pe Cristi Mihai și Marcel Mercioiu.

UTA U19: Blaga – Bortiș, Bota, Opriș, Codrea, Sarkozi, Botoroagă, Mihai, Mercioiu (C), Lingurar, Istfan. Au mai jucat: Domide (64), Hrincescu (77). Antrenori: Dinu Donca, Mihai Petcuț, Adi Ungur.

Pașcalău a decis… repriza: UTA U 17 – Gaz Metan Mediaș 3-0 (meci întrerupt în minutul 46)

Din meciul al doilea s-a jucat doar o repriză, deoarece oaspeții nu au putut continua în partea a doua, neavând suficienți jucători apți. Conform spuselor delegației medieșene, mulți copii din lotul U17 deplasat la Arad au contractat enterocolită, iar o parte dintre cei titulari au acuzat și ei probleme la pauză.

Oricum, câștigătoarea era deja stabilită la finele primelor 45 de minute. În minutul 7 Caia trimite o minge în careu de pe partea stângă, iar Pășcălău (foto) trimite cu capul din careul mic. După20  de minute, Mitu recuperează în jumătatea adversă, centrează la marginea careului de „16“, iar Pășcălău înscrie după ce a culcat un adversar. În minutul 40 portarul oaspeților respinge în lateral, dar Pășcălău e pe fază și face tripla.

UTA U17: Malița, Manoilă, Anișorac, Bokșe, Iurasciuc, Mitu, Caia, Popa, Ronai, Covaci, Pășcălău. Rezerve: Popescu, Cohuț, Morar, Temian, Novac, Pavel, Aslău, Călin. Antrenor: Bogdan Oneț.

La sfârșitul săptămânii competițiile Elite U16, U19 și U17  își urmează cursul, Academia UTA primind vizita celor de la LPS Bihorul Oradea.

0
0

Articolul Juniorii UTA-ei au jucat trei reprize în restanțele cu Gazul, doar una a fost câștigătoare! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*