Programul media la România – Liechtenstein în preliminariile CM 2022 și jurnaliștii acreditați

România mai are de disputat partide în luna septembrie, toate contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022, acestea fiind transmise live de PRO TV și Radio România Actualități.

Iată programul acestora:

  • 5 septembrie: ROMÂNIA – Liechtenstein, ora 21:45 – Arena Națională (București)
  • 8 septembrie: Macedonia de Nord – ROMÂNIA, ora 21:45 – Tose Proeski Arena (Skopje)

Program media – 3 septembrie

ora 11:00 – conferință de presă organizată la CNF Mogoșoaia – Nicolae Stanciu și selecționerul Mirel Rădoi

    • pentru respectarea normelor UEFA în context pandemic, evenimentul se va desfășura fără prezența jurnaliștilor în complex, întrebările pentru cei doi putând fi transmise pe adresa gabriel.berceanu@frf.ro până pe 2 septembrie, ora 22:00.
    • conferința va fi transmisă LIVE pe Youtube FRF TV, Liveblog Peluza Tricoloră de pe www.frf.ro și pagina de facebook Echipa Națională de Fotbal a României

ora 17:00 – conferință de presă Liechtenstein – Arena Națională

ora 17:30 – antrenament oficial Liechtenstein – Arena Națională – primele 15 minute deschise reprezentanților media

ora 20:00 – antrenament oficial România – se va desfășura la CNF Mogoșoaia, cu participarea reprezentaților media pentru primele 15 minute din sesiunea de pregătire. Accesul media în complex se face doar începând de la ora 19:30.

Lista completă a jurnaliștilor acreditați este AICI.

Remiterea acreditărilor și a vestelor foto se va face doar la recepția sediului FRF, Casa Fotbalului, folosind intrarea din str. Sergent Vasile Șerbănică nr. 12, conform următorului program:

  • 4 septembrie – între orele 17:00 – 17:30 (accesul presei în sala de conferințe de presă a Arenei, doar începând de la ora 17:45 și doar cu acreditări de meci)
  • 5 septembrie – între orele 19:00 – 19:30

ATENȚIE! Accesul fotojurnaliștilor pe stadion, cu ocazia disputării partidei, se va face doar prin Tunelul Sud, cel de lângă intrarea jucătorilor.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*